Az önce sakarlık yapıp ekranın sağ üst köşesinde çatlak açtım. Dokunmatikte sorun yok ekranda net. Sadece ön camı değiştirmek ne kadara mal olur bana? Orijinal Huawei garantili.
Model: Huawei nova 5t.
Hocam Huawei servisini arayıp sorsanız daha mantıklı olur bence. Sonuçta aramızda Huawei çalışanı olup fiyat bilgisi olan kişi sayısı azdır. Tavsiye sadece tabii yine siz bilirsiniz.
Hocam Huawei servisini arayıp sorsanız daha mantıklı olur bence. Sonuçta aramızda Huawei çalışanı olup fiyat bilgisi olan kişi sayısı azdır. Tavsiye sadece tabii yine siz bilirsiniz.
LCD ekran garanti sıkıntı çıkarmasın diye servise gidecek. Sadece ön camı en üstteki katmanı değişse yeter. Dokunmatiği denedim programlarla sıkıntı yok ekranda net. Çatlak var sağ üstte.
Genel fiyatlandırma ön dokunmatik ( bazı ekranlar yekpare oluyor komple ekran ile değişmesi gerekiyor) 200₺ ekran ile birlikte 400-500₺. Bu fiyatlandırma GSM teknik gibi özel servislerin ortalama fiyatları.
Piller, ekranlar, kameralar ve mantıksal kartlar için yedek teklifler gibi onarım parçalarının fiyatlarını öğrenmek için HUAWEI cihaz modelinizi seçin.