Üzgün Makaron
Hectopat
Evet arkadaşlar ben Huawei Mate 20 Lite kullanıyordum ve iPhone X'e geçtim. Huawei Freebuds'u iPhone'uma nasıl bağlarım?
Düzgün çalışır mı bilmiyorum ama tek yapmanız gereken bluetooth ile bağlamak. Eğer kulaklığınız üzerinden pairing (arama modu) tuşu varsa ona basıp öyle bağlayın. Herhangi bir uygulaması yok diye biliyorum çünkü.Evet arkadaşlar ben Huawei Mate 20 Lite kullanıyordum ve iPhone X'e geçtim. Huawei Freebuds'u iPhone'uma nasıl bağlarım?
Kapağı Açıyorum bluetooth'ta gözükmüyor eski telefonum kapalı suanda onada bağlanmıyor kulaklığımı sıfırlıyım?Düzgün çalışır mı bilmiyorum ama tek yapmanız gereken bluetooth ile bağlamak. Eğer kulaklığınız üzerinden pairing (arama modu) tuşu varsa ona basıp öyle bağlayın. Herhangi bir uygulaması yok diye biliyorum çünkü.
Kulaklığı sıfırladım ardından Bluetooth ile bağladım oldu teşekkürlerDüzgün çalışır mı bilmiyorum ama tek yapmanız gereken bluetooth ile bağlamak. Eğer kulaklığınız üzerinden pairing (arama modu) tuşu varsa ona basıp öyle bağlayın. Herhangi bir uygulaması yok diye biliyorum çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.