Huawei Freebuds Lite IPhone'a bağlama

Evet arkadaşlar ben Huawei Mate 20 Lite kullanıyordum ve iPhone X'e geçtim. Huawei Freebuds'u iPhone'uma nasıl bağlarım?
Düzgün çalışır mı bilmiyorum ama tek yapmanız gereken bluetooth ile bağlamak. Eğer kulaklığınız üzerinden pairing (arama modu) tuşu varsa ona basıp öyle bağlayın. Herhangi bir uygulaması yok diye biliyorum çünkü.

Düzgün çalışır mı bilmiyorum ama tek yapmanız gereken bluetooth ile bağlamak. Eğer kulaklığınız üzerinden pairing (arama modu) tuşu varsa ona basıp öyle bağlayın. Herhangi bir uygulaması yok diye biliyorum çünkü.
Kapağı Açıyorum bluetooth'ta gözükmüyor eski telefonum kapalı suanda onada bağlanmıyor kulaklığımı sıfırlıyım?
Kulaklığı sıfırladım ardından Bluetooth ile bağladım oldu teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı