Huawei FreeBuds Pro 4 alınır mı?

Liberty 3 Pro'nun kulaktan düşme sorunu varmis galiba. Sizin bahsettiginiz kulaklikla libery 4 Pro arasinda ne fark var? Fiyata deger mi?

Hocam Liberty 3 Pro'nun kutusundan özelleştirebilmek adına bir sürü kulaklık ucu çıkıyor. Öyle bir sorunu olması bana pek olası gelmedi. Liberty 4 Pro ile karşılaştırdığımız zaman Liberty 3 Pro çok daha tutarlı bir sese sahip. 2 modelin detaylı karşılaştırmasını Reddit gibi platformlarda yapan çok arkadaş var. Ben ikisi arasından Liberty 3 Pro alırdım. Ama en kritik beklenti ANC ise Liberty 4 NC alırdım.

Hocam Liberty 3 Pro'nun kutusundan özelleştirebilmek adına bir sürü kulaklık ucu çıkıyor. Öyle bir sorunu olması bana pek olası gelmedi. Liberty 4 Pro ile karşılaştırdığımız zaman Liberty 3 Pro çok daha tutarlı bir sese sahip. 2 modelin detaylı karşılaştırmasını Reddit gibi platformlarda yapan çok arkadaş var. Ben ikisi arasından Liberty 3 Pro alırdım. Ama en kritik beklenti ANC ise Liberty 4 NC alırdım.
Kulak uçları bir işe yaramiyor hocam kulaktan düşüyorlar gene de. Buds 2de ayni sorunu yaşadim. 4NC yi alirim muhtemelen, teşekkürler.

Kulak uçları bir işe yaramiyor hocam kulaktan düşüyorlar gene de. Buds 2'de ayni sorunu yaşadim. 4NC'yi alirim muhtemelen, teşekkürler.

Hocam hem Buds 2'ye hem Liberty 4 NC'ye sahibim. Liberty 4NC alırsanız Buds 2 kutusunda yatacak muhtemelen. ANC beklentiniz de karşılanmış olacak. LDAC kodeğini aktifleştirip Hi-Res bir platformdan şarkı dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam hem Buds 2'ye hem Liberty 4 NC'ye sahibim. Liberty 4NC alırsanız Buds 2 kutusunda yatacak muhtemelen. ANC beklentiniz de karşılanmış olacak. LDAC kodeğini aktifleştirip Hi-Res bir platformdan şarkı dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun.
Buds 2 bozuldu zaten sag tarafta ses dipten geliyor aylardir kulaklik bulamadigim için muzik dinlemeyi biraktim.

Bu videodan sonra tekrar pro mu alsam duye duşundum. O mikrofon kalitesi bimdeki 100trlik kulakliklarda var ya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buds 2 bozuldu zaten sag tarafta ses dipten geliyor aylardir kulaklık bulamadigim için muzik dinlemeyi biraktim.

Bu videodan sonra tekrar Pro mu alsam duye düşündüm. O mikrofon kalitesi BİM'deki 100TR'lik kulakliklarda var ya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buds 2 kulaklığımı tam tamına 5 defa sol kulaktan sesin dipten gelmesi sebebiyle Samsung yetkili servisinden garantiye verip değiştirdim. Kullandığım süre boyunca bana kıyameti yaşattı diyebilirim. Liberty 4 NC bana mikrofon konusunda sorun yaşatmadı aslında. 1 yıl boyunca aramalarımın hiçbirinde sorun yaşamadım. Pro olan model daha üst segmentte yer aldığı için daha donanımlı olması muhtemeldir. Eğer kişisel bir sıralama yapacak olursam. Liberty 3 Pro, 4 Pro, 4 NC diye yapardım öncelik sıralamamı. L4p kulakta çok daha iyi duruyor l3p modeline göre. Ha bir de fiyatlara baktım. 4NC ile l4p arasındaki fiyat makası daralmış. Haliyle l4p daha üstün vaziyette F/P olarak da. Bence son karar l4p alıp yolunuza bakın derim. Asla hayal kırıklığı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Buds 2 kulaklığımı tam tamına 5 defa sol kulaktan sesin dipten gelmesi sebebiyle Samsung yetkili servisinden garantiye verip değiştirdim. Kullandığım süre boyunca bana kıyameti yaşattı diyebilirim. Liberty 4 NC bana mikrofon konusunda sorun yaşatmadı aslında. 1 yıl boyunca aramalarımın hiçbirinde sorun yaşamadım. Pro olan model daha üst segmentte yer aldığı için daha donanımlı olması muhtemeldir. Eğer kişisel bir sıralama yapacak olursam. Liberty 3 Pro, 4 Pro, 4 NC diye yapardım öncelik sıralamamı. L4p kulakta çok daha iyi duruyor l3p modeline göre. Ha bir de fiyatlara baktım. 4NC ile l4p arasındaki fiyat makası daralmış. Haliyle l4p daha üstün vaziyette F/P olarak da. Bence son karar l4p alıp yolunuza bakın derim. Asla hayal kırıklığı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Eyvallah hocam sağ ol insallah bu rezil buds 2den kurtulacagim

Umarım kurtulursunuz hocam. Samsung ekosistemindeki kulaklıklar adeta şişirilmiş fiyatlarla sunulan kaliteden yoksun cihazlar. Şu an 599TL'ye aldığım Soundpeats T3 Pro modelini kullanıyorum ve Buds 2'den çok daha temiz sese sahip.
Aynen ben de ondan bahsettim. Bagalnti sorunlari yasamamak icin ekosistemden cikmak istemiyordum ama mecbur. Buds 3 serisinde iyice sıvadilar zaten. Buds 2 garantisi bitmeye 2 ay kala sol kulaklikta dediğiniz sıkıntı oldu garantiye verdim sol kulaklik fabrika çıkışlı hatali oldugu gerekcesiyle yenisini verdiler aradan 1 sene gecti tekrar ayni sorun. Valla aylardir kulaklik takmiyorum muzik dinlemeyi unuttum.

@Chuck Schuldiner hocam başlıktaki freebuds pro 4 hakkinda bilginiz var mi galiba liberty 4prodan daha iyiymiş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı