Huawei FreeBuds SE 4 ANC alınır mı?

HACI SEFA SOYLU

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Huawei FreeBuds SE 4 ANC kulaklığı almayı düşünüyorum. Amazon'da 1974 TL'ye satılıyor. Bu fiyata değer mi, ANC özelliği nasıl, malzeme kalitesi nasıl? Bu konularda beni biraz bilgilendirirseniz ve alınıp alınmayacağını söylerseniz çok mutlu olurum.

Model yeni galiba, herhangi bir incelemesini vs. görmedim. Ancak bence kulaklık konusunda Huawei ilk tercih edilmesi gereken marka değil. Anker, Soundpeats veya QCY bakabilirsiniz. Nothing'in CMF kulaklıklarının yorumları da kötü değildi.

Bende var şu an aktif kullanıyorum öyle harika bir şey diyemem ama iş görür 2000'e de iyi kulaklık aktif gürültü engellemesi iş yapıyor ama rüzgarda biraz kötü oluyor yapı gereği ben 1000TL'ye almıştım kalitesi iyi.

İlk olarak tercihinizin gayet yerinde olduğunu söylemeliyim. Kendi fiyatında kesinlikle tercih edilebilecek bir kulaklık. ANC kısmında gelişim göstermek ve sorunsuz çalıştırmak zordur fakat Huawei işin hem sinyal işleme konusunda hem de sürücü konusunda bunu her yeni çıkan üründe daha da geliştiriyor. Malzeme kalitesi, kullanım konforu ve bağlantı stabilitesi gibi konularda adı geçen diğer muadil markalara kıyasla çok daha premium ve sorunsuz bir deneyim yaşayacağınızı söyleyebilirim. Şu ana kadarki kullanıcı geri bildirimleri de bu yönde.

Cihaz test için henüz elime ulaşmadı, dolayısıyla birebir deneyimleme şansım olmadı ancak bir aksilik olmazsa en yakın zamanda detaylı incelemesini yayınlamayı planlıyorum.

Hangi tarihte ve hangi satıcıdan aldığınızı öğrenebilir miyim? Zira akakce.com üzerinden kontrol ettiğimde fiyat geçmişinde 1.000TL'ye hiç düşmemiş. FreeBuds SE 3 ile karıştırıyor olma ihtimaliniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…