Huawei FreeBuds SE alınır mı?

Halo Dayı

Kilopat
Geçenlerde kulaklık için konu açtığımda kulak üstü ve kulak içi ayrı alacağım demiştim. Vakit geldi galiba seçim de yaklaşıyorken sonrasında piyasa ve ekonominin ne olacağını bilmiyoruz pek de. 650TL bandında bu modeli düşündüm açıkçası deneme şansım da olmuştu güzel bir model ama yerine tercih edilecek model var mı merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde kulaklık için konu açtığımda kulak üstü ve kulak içi ayrı alacağım demiştim. Vakit geldi galiba seçim de yaklaşıyorken sonrasında piyasa ve ekonominin ne olacağını bilmiyoruz pek de. 650TL bandında bu modeli düşündüm açıkçası deneme şansım da olmuştu güzel bir model ama yerine tercih edilecek model var mı merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Bütçe arttırabilirim dersen Jabra Elite 2 modeli var. Onun haricinde FreeBuds SE modelini de tercih edebilirsiniz.

Alıp da hemen zararına sattığım kulaklıklardan birisi kulakta durmayan kulaklık yapmışlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Cabuk bozuluyor ya da bana olesi denk geldi.

Bir arkadaşım kullanıyor, kendisi memnun. Alınabilir mi bu fiyata bilemiyorum. Kasım'da 850 TL fiyatla Anker Soundcore Life dot 3I almıştım onu da düşünebilirsiniz fiyat uygunsa. Bu arada arkadaşım 700 TL'ye almıştı.

JBL wave 100 ve kz s1d nasıldır. Kz kablolu modelinden memnunum o yüzden merak ettim. Bu arada freebudsı da bir arkadaşım 6 7 aydır falan düzenli kullanıyor ama ben bir şikayetini görmedim. Kulaklığı denediğimde düşürmeye çalıştım kulağımdan ama düşmedi de yani bana pek sorunlu gelmedi ses kalitesini de beğendim. Bütçe artırmayı da düşünmüyorum maalesef bu fiyata yeterli bir model bulunacağı için istemiyorum daha fazla vermek.

FreeBuds SE aldım. 2 ayda kulağımda şarkı çalarken bozuldu. En ufak bir darbe sıvı teması vs. yok. 2 kere servise verdim. 900 lira verdiğim kulaklık için 1600 lira servis parası çıkardılar. Neymiş kulaklık filtreleri tıkanmış, servis kapsamında değilmiş. Servis kapsamında olan şey ne hiçbir fikrim yok. 2 serviste de yüzsüz gibi karşı ödemeli gönderdiler kargoyu üstüne kargo parası ödedim. Hep ucuz seviye kablolu kulaklık aldım. Hani şu 5-10 TL ye satılanlardan çok aldım. Kablo temassızlığından bozulan çok kulaklığım oldu. Ama kir birikti diye bozulma diye bişey olduğunu Huawei de öğrendim. Şu an ürün elimde sağ kulakta %10 gibi ses kaybı var. İki kulakta da ayrıca genel olarak %30 gibi ses kaybı var ve 0 bas ile çalışıyor. Telefonları kaliteli diye tercih etmiştim, bir daha Huawei kulaklığı 500 liraya verseler yanına bile yaklaşmam.

Alıp da hemen zararına sattığım kulaklıklardan birisi kulakta durmayan kulaklık yapmışlar.
Daha önce hiç kablosuz Bluetooth kulaklık kullanmadığım için herhalde kulaklarım yamuk diye düşünüyordum. Yolda yürürken her 3 dakikada bir kulaklıkları kulağıma doğru ittiriyorum. Demek ki sizde de aynı sorun varmış. 3 farklı pedini denedim yine de kulağıma oturmuyor hiçbiri.

Hocam güncel bir yorum getirmeniz iyi olmuş benim de sağ kulağımda ses azaldı yok gibi neredeyse. Garantiye yollayacağım bu hafta bakalım ne çıkacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı