Huawei FreeBuds SE bozuldu

CheonsaMiraew

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU
Alalı 3 ay oldu her gün temizliğini vs yapıyorum ancak sağdan ses az gelmeye başladı. Baktim pislik falan da yoktu. Nasıl duzeltebilirim?

Alırlar tabii ki neden almasınlar? Aldığınız platforma başvurup sorununuzu anlatın size kargolamanız için kod verecekler.

Alırlar tabii ki neden almasınlar? Aldığınız platforma başvurup sorununuzu anlatın size kargolamanız için kod verecekler.

Hocam geç döndüm affedin nereden garantiye göndereceğim peki hiç yapmadım böyle bir şey ve bir de kullanıcı hatası demezler değil mi bazi sitelere baktim herkes benimle ayni durumdan muzdarip ve ayni model marka kulaklık.

Antalya'da yaşıyorum markantalyadanin orada Huawei yetkili servis var oraya götürsem ilgilenirler değil mi olay şöyle oldu.
Ben kulaklığı sabah 06.00 ile 07.30 arasi ve aksam 16.00 19.00 arası kullanıyorum onun dışında kulaklık dolapta cantada sabit bekliyor bir gün servisteyken taktim soldan gelen ses %80 azalmış sağdaki ses %30 azalmış şu an böyle hala caresizce bekliyorum :D

Son düzenleme:
Hocam geç döndüm affedin nereden garantiye göndereceğim peki hiç yapmadım böyle bir şey ve bir de kullanıcı hatası demezler değil mi bazi sitelere baktim herkes benimle ayni durumdan muzdarip ve ayni model marka kulaklık.

Antalya'da yaşıyorum markantalyadanin orada Huawei yetkili servis var oraya götürsem ilgilenirler değil mi olay şöyle oldu.
Ben kulaklığı sabah 06.00 ile 07.30 arasi ve aksam 16.00 19.00 arası kullanıyorum onun dışında kulaklık dolapta cantada sabit bekliyor bir gün servisteyken taktim soldan gelen ses %80 azalmış sağdaki ses %30 azalmış şu an böyle hala caresizce bekliyorum :D
Benimde eski bir kablolu kulaklığım vardı bir tarafından ses az geliyordu telefon ayarlarından ses yönünü düzeltme gibi bir ayar vardı sağa doğru 2 tık almıştım eşitlenmişti telefonunda o şekil ayar varmı bak idare edersin

Benim de eski bir kablolu kulaklığım vardı bir tarafından ses az geliyordu telefon ayarlarından ses yönünü düzeltme gibi bir ayar vardı sağa doğru 2 tık almıştım eşitlenmişti telefonunda o şekil ayar var mı bak idare edersin.

Ya aga dediğin mantıklıda 1K verip verim alamayacaksam anlamı yok bu arada extradan.
Garantiya götürdüm Trendyol'da 2 yıl diye geçen garantisi e-faturada 3 ay imiş şu an ürün elimde patladı resmen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı