Huawei FreeBuds SE çamaşır makinesinde yıkandı

Kulaklık anneme ait yine de bilgi için teşekkürler.

Hatta aklıma gelmişken bende neredeyse benzer bi durum yaşayacaktım,annem çamaşırları makineye atıyordu bende tam o sırada kulaklığımı arıyordum.Annem tam makineyi çalıştıracaktı son giyisiler,o sırada aklıma geldi pantolonumun cebinde unuttuğum.Şans eseri yırttım tamamen.Tekrardan geçmiş olsun kim kullanıyorsa.

@kerem807 Hocam ailem yağmur filan söyleme 'iş yerinde kulaklıkla müzik dinlerken düşmüş ve bir daha çalışmamış' diye söyle dedi.
Su sebebiyle bozulduğunu teknik arkadaş anlar küçük bir incelemede. Suya falan mı düşürdünüz der oradan da çevrilmez zaten sonra yine dedigim gibi kullanıcı hatası der gecistirir. Ben yağmur demeniz taraftarıyım tabii size kalmış. (Suya maruz kaldığını teknik eleman iyiyse anlar ben garanti kapsamına alacaklarını düşünmüyorum zaten ugrasimiz "alırlarsa" icin)

Ailem bunu dememi istiyor çünkü kulaklıklar yere düşünce de bozuluyormuş. Ve fark ettiğimiz gibi zaten deliklerine sıcak hava tuttuk sonra 2 gün serin yerde su akacak şekilde bekledi. Diğer türlü yağmur dersem kullanıcı hatası der geri çevirirler diyorlar.

Sen bilirsin ama senin aldığın hasar sudan kaynaklı kısa devre düşünce neden kısa devre olsun ki. Ailenin bir bildiği vardır belki sen onları dinle istersen.

Hocam Buds ı 10 defa yere düşürdüm ama hiçbirşey olmadı,kulaklıklar yere düşünce o kadar kolay bozulmaz.

Hocam Buds'ı 10 defa yere düşürdüm ama hiçbir şey olmadı, kulaklıklar yere düşünce o kadar kolay bozulmaz.

Bilmiyorum ailem öyle istiyor vardır bir bildikleri.

Son durum olarak yere düştüğünü söyledim ve kulaklığı teslim ettim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…