S Sessizzz35 Femtopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #1 Modemi internetten güncelledim sonra Vodafone paneli geldi ve kurulum yapamıyorum kullanıcı adı - şifre ye bir şey yazamıyorum.
Modemi internetten güncelledim sonra Vodafone paneli geldi ve kurulum yapamıyorum kullanıcı adı - şifre ye bir şey yazamıyorum.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.954 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #2 Sessizzz35 dedi: Modemi internetten güncelledim sonra Vodafone paneli geldi ve kurulum yapamıyorum kullanıcı adı - şifre ye bir şey yazamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan mı giriş yapıyorsunuz telefondan mı?
Sessizzz35 dedi: Modemi internetten güncelledim sonra Vodafone paneli geldi ve kurulum yapamıyorum kullanıcı adı - şifre ye bir şey yazamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan mı giriş yapıyorsunuz telefondan mı?
S Sessizzz35 Femtopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #3 Jobs dedi: Bilgisayardan mı giriş yapıyorsunuz telefondan mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan deniyorum ancak internet kullanıcı acımı ve şifremi yazmam gereken yerde başka bi kullanıcı adı yazıyor değiştiremiyorum Bu şekil hiçbir değer giremiyorum Dosya Ekleri IMG_20220618_203715.jpg 203,1 KB · Görüntüleme: 24
Jobs dedi: Bilgisayardan mı giriş yapıyorsunuz telefondan mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan deniyorum ancak internet kullanıcı acımı ve şifremi yazmam gereken yerde başka bi kullanıcı adı yazıyor değiştiremiyorum Bu şekil hiçbir değer giremiyorum