Huawei Google Yasağı Ne Durumda?

Cenobite

Megapat
Merhaba, telefon almayı düşünüyorum ancak bir ara Huawei'ye yasak gelmişti. Sonradan kalktığına dair bir şeyler de okudum gibi hatırlıyorum ancak emin değilim. P40 Lite almayı planlıyorum, halen daha Google servislerine erişimleri kapalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, telefon almayı düşünüyorum ancak bir ara Huawei'ye yasak gelmişti. Sonradan kalktığına dair bir şeyler de okudum gibi hatırlıyorum ancak emin değilim. P40 Lite almayı planlıyorum, halen daha Google servislerine erişimleri kapalı mı?

Yok P40'ta açık belirli telefonlarda kapalı az buçuk bakarsan zaten görürsün.

Evet servisler kapalıymış, olmayan uygulamalar apk indirerek kullanılabiliyormuş.
Kullanan arkadaşlara:
Bu durum ne kadar olumsuz etkiliyor?

Honor'da alabilirsin. Honorda kendi telefonları. Honor'u en son satmışlardı ama aynı kısıtlamayı yememek için kendi yan şirketlerine sattılar ve bunu Honor bir telefondan Google Chrome üzerinden yazıyorum. Haberi nerden duydum hatırlamıyorum ama doğru olsa gerek. Tabii o modeli istediğini belirtmişsin ama bilgin olsun istedim.

Honor'da alabilirsin. Honor'da kendi telefonları. Honor'u en son satmışlardı ama ceza yememek için kendi yan şirketlerine sattılar ve bunu Honor bir telefondan Google Chrome üzerinden yazıyorum. Haberi nereden duydum hatırlamıyorum ama doğru olsa gerek. Tabii o modeli istediğini belirtmişsin ama bilgin olsun istedim.

Honor mantıklı bir seçim olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı