Merhaba, telefon almayı düşünüyorum ancak bir ara Huawei'ye yasak gelmişti. Sonradan kalktığına dair bir şeyler de okudum gibi hatırlıyorum ancak emin değilim. P40 Lite almayı planlıyorum, halen daha Google servislerine erişimleri kapalı mı?
Merhaba, telefon almayı düşünüyorum ancak bir ara Huawei'ye yasak gelmişti. Sonradan kalktığına dair bir şeyler de okudum gibi hatırlıyorum ancak emin değilim. P40 Lite almayı planlıyorum, halen daha Google servislerine erişimleri kapalı mı?
Honor'da alabilirsin. Honorda kendi telefonları. Honor'u en son satmışlardı ama aynı kısıtlamayı yememek için kendi yan şirketlerine sattılar ve bunu Honor bir telefondan Google Chrome üzerinden yazıyorum. Haberi nerden duydum hatırlamıyorum ama doğru olsa gerek. Tabii o modeli istediğini belirtmişsin ama bilgin olsun istedim.
Honor'da alabilirsin. Honor'da kendi telefonları. Honor'u en son satmışlardı ama ceza yememek için kendi yan şirketlerine sattılar ve bunu Honor bir telefondan Google Chrome üzerinden yazıyorum. Haberi nereden duydum hatırlamıyorum ama doğru olsa gerek. Tabii o modeli istediğini belirtmişsin ama bilgin olsun istedim.