Huawei GR5 Android 7.0 yükleme

Barışçıl

Kilopat
Yer
Türkiye
Duyduğum kadarıyla GR5 modeline 7.0, vermeyecek Huawei. Şu an EMUI 4.0 üzerinde Android 6.0 yüklü. Bu cihaz için ROM var mıdır? Bulabilir miyiz?

Cihazınızın diğer adı nedir? 5X mi 6X mi?

7.0 bulamadım. Arkadaş atmış linkini zaten. İndirip uygun Gapps ile kurabilirsiniz.
Not: 7.0'a geçmek zorunda değilsiniz. 6.0'da kalsanız da olur. Değişiklik olsun diye 6.0 ROM'ları da kurabilirsiniz.

Honor 5 diye geçiyor cihazım. İleride eski sürümde kalmasın bir de daha da hızlansın istiyorum.

LineageOS cihazınız için 7.1.2 ROM'larını yayınladı. Bulabiliriz.
LineageOS Downloads
LineageOS dan memnun kalmadım diyelim, bu sefer tekrar Huawei'nin yazılımını atabilir miyim?

ROM konusunda uzman olması sebebiyle, @129437 size yardım eder diye düşünüyorum. Bir de şöyle bir kaynak var. Huawei GR5 2017 ( Honor 6X ) Android 7.0 EMUI 5.0 beta
Bu cihazın 2017 modeli çıktı. Büyük ihtimal ona ait bir yazılım bu. Huawei EMUI 5.0 vermeyeceğini açıklamış bu cihaza. Cihazımın tam olarak modeli KII-L21.

LineageOS cihazınız için 7.1.2 ROM'larını yayınladı. Bulabiliriz.
LineageOS Downloads
LineageOS'u nasıl kurabilirim. Şu an indiriyorum.

ROM konusunda uzman olması sebebiyle, @129437 size yardım eder diye düşünüyorum. Bir de şöyle bir kaynak var. Huawei GR5 2017 ( Honor 6X ) Android 7.0 EMUI 5.0 beta

Hocam LineageOS'u indirdim. Nasıl kuracağım? İngilizce'm yetmiyor.

Yanlış bilgi. Custom Recovery kurmak için root erişimine ihtiyaç yok. Snapdragon işlemciler OEM kilidinin açılıp "fastboot flash recovery xxxx.img" komutunu girmesi gerek.

Ben de bu telefonu kullanıyorum. Birkaç siteden ROM baktım ancak onlar Kiwi modeline uygunmuş. Kiwi için olanlar KII-L21'de sorun çıkartır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…