Huawei GR5 Nasıldır ?

Hüsar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Anneme telefon alacağız Vodofone'dan. Vodofone'a gidip telefonlara baktık. Benim içime Huawei GR5 sindi ama telefon hakkında bir bilgim yok. Sizce nasıl bir telefon ? Uzun ömürlü olur mu ? Zaten annem telefonda fazla bir şey yapmayacak. Whatsapp ve Hayday için kullanacak GR5 yeterli olur mu ?

Eğer tarifeye ek alırsanız olur fakat tarifeye ek almayacaksanız bu fiyata başka güzel cihazlarda var.

Almayın bu cihazı işlemcisi çok berbat hızına bakmayın telefon hemen ısınır arkadaşımda var oyun performansıda kötü bir nevi Casper Vıa çıkarırlar hayvan gibi güçlü olur ama çabuk ısınıp kapanır t60'a bakabilirsin

H
Eğer tarifeye ek alırsanız olur fakat tarifeye ek almayacaksanız bu fiyata başka güzel cihazlarda var.
Evet hocam tarifeye ek olarak alacağız.

Hocam annem çok fazla birşey yapmaz telefonda. Yukarıda belirttiklerim dışında. Onun için yeterli olmazmı ?

Boş yorum yapmayın lütfen.
Dostum GR5'i elime alıp sadece 5 dk kullanma fırsatım oldu. O telefon hakkında açıkçası pek bir bilgim yok. Ben kendim P8 Lite kullanıcısıyım. Bu sıcak havalarda, havanın sıcaklığı 45' dereceyi görürken telefonun sıcaklığı CPU-Z değerlerine göre 56' yi hiç geçmedi. Onu da çok yoğun olarak, güneş altında kullanırken o kadar ısındı.
Kendi işlemcisini üretiyor Huawei. Adamlar yıllardır bu işteler zaten. Huawei kim, Casper kim Allah aşkına? Kıyaslama yaparken bari dikkat et.

Dostum kısaca almak istersen o telefonu değilde, o markayı kullanan biri olarak tavsiye ederim. Sormak istediğin bişey var ise buyur sor. EMUI arayüzünü biraz kullandıktan sonra bayılacağına da inanıyorum. Özellikle akıcılığına ve uzun süre sıfırlamadan aynı hızda kullanma şansı beni çok etkiledi.

Şunuda belirteyim bu arada. Ben cihazımın batarya performansından memnun değilim. Bunu açıkça söyliyebilirim. Hisilicon Kirin, ciddi manada pil tüketiyor. Günü rahat çıkarıyor ona bişey diyemem. Ancak ben yoğun kullanmadığım zamanlarda bile en azından 1.5 günü çıkarmasını istiyorum ama maalesef gün bitiminde şarja takıyorum. P8 Lite böyle, GR5'in pil tüketimi nasıl inan bilmiyorum.

Ben kullanıyorum, gayet de memnunum. Asphalt 8'de en yüksek ayarlarda hiç kasmadan oynayabiliyorum. İşlemci ısınıyor tabi ama yapacak bir şey yok. Kasası çok sağlam. Bana göre tek eksisi OTG desteğinin olmaması. Bir de Marshmallow gelmedi hala.

Hocam ben kullanmayacağım zaten annem kullanacak. Annem için yeterli olur umarım. Çünkü uzun süre kullanacak.

Hocam annem yüksek performans isteyen oyunları oynamayacak zaten. Sadece Hayday onun dışında oynayacağı oyun yok sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum. Bu arada telefonu ne zamandan beri kullanıyorsunuz ?

Martın sonlarına doğru almıştık. O zamandan beri kullanıyorum. Birkaç kez düşürdüm ama hala sapasağlam. Üzerinde koruyucu jelatinle geliyor bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…