Huawei GR5

Makaleler
1
Yer
Bursa
Merhaba arkadaşlar şu an kullandığım telefon bu iyi bir telefon değil yeni bir telefon alacağım. Bu telefon kaç TL diye sormaya geldim. Oyun oynamıyorum şu an telefonda o yüzden işimi görüyor ancak artık arada sırada kasmaya başladı. Modeli KII-l21. bir telefoncu 300 sayarız dedi sizce daha fazla eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar şu an kullandığım telefon bu iyi bir telefon değil yeni bir telefon alacağım. Bu telefon kaç TL diye sormaya geldim. Oyun oynamıyorum şu an telefonda o yüzden işimi görüyor ancak artık arada sırada kasmaya başladı. Modeli KII-l21. bir telefoncu 300 sayarız dedi sizce daha fazla eder mi?
300 mü :d? Şaka mı yapıyorsun? Şuan elimde aynı telefon var ve telefonda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. 4. yılım ve sosyal medya olsun, orta seviye olsun hiçbir sıkıntı yaşamadım. Zamanında 900 TL'ye almıştım ve hala kullanıyorum. Bu seviyedeki telefonların 1000-1200 TL civarında olduğunu düşünürsek 500-600 civarına satılabilir bence.

300 mü :d? Şaka mı yapıyorsun? Şu an elimde aynı telefon var ve telefonda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. 4. yılım ve sosyal medya olsun, orta seviye olsun hiçbir sıkıntı yaşamadım. Zamanında 900 TL'ye almıştım ve hala kullanıyorum. Bu seviyedeki telefonların 1000-1200 TL civarında olduğunu düşünürsek 500-600 civarına satılabilir bence.

Kesinlikle en az 600 TL eder dolar kuru bu kadar artmışken kazık yemeyin.

300 mü :d? Şaka mı yapıyorsun? Şuan elimde aynı telefon var ve telefonda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. 4. yılım ve sosyal medya olsun, orta seviye olsun hiçbir sıkıntı yaşamadım. Zamanında 900 TL'ye almıştım ve hala kullanıyorum. Bu seviyedeki telefonların 1000-1200 TL civarında olduğunu düşünürsek 500-600 civarına satılabilir bence.
Annem çok önceden 800 TL'ye almıştı ancak bu kadar pahalandı ise 500-600 aşağısına vermem. Bilgilendirme için teşekkürler.
Kesinlikle en az 600 TL eder dolar kuru bu kadar artmışken kazık yemeyin.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı