KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 3 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar 750-1500 TL bütçem var. Huawei GT 2 almayı düşünüyorum önerir misiniz? Pil ömrü tasarımı vb. nasıl sizce? Alternatifleri varsa alternatifleri neler? Dezavantajları neler? Yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İyi forumlar.
Arkadaşlar 750-1500 TL bütçem var. Huawei GT 2 almayı düşünüyorum önerir misiniz? Pil ömrü tasarımı vb. nasıl sizce? Alternatifleri varsa alternatifleri neler? Dezavantajları neler? Yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İyi forumlar.
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.351 Makaleler 1 Çözümler 20 3 Ekim 2021 #2 Pil ömrü piyasadaki en iyisi olabilir. Tasarımı spordan çok klasik duruyor bence. Evrensel kayış kullanması bir artı. Dezavantaj olarak ekranın tazeleme oranının düşüklüğü ve uygulama yüklenememesi gösterilebilir.
Pil ömrü piyasadaki en iyisi olabilir. Tasarımı spordan çok klasik duruyor bence. Evrensel kayış kullanması bir artı. Dezavantaj olarak ekranın tazeleme oranının düşüklüğü ve uygulama yüklenememesi gösterilebilir.