B blackonder Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #1 Sizce Huawei GT 3 mü ? Amazfit GTR3 PRO mu? Fossil FTR4047 mi? Fossil'de WearOS var ama bir gün şarj dayanıyor. Son düzenleme: 18 Ağustos 2022
Sizce Huawei GT 3 mü ? Amazfit GTR3 PRO mu? Fossil FTR4047 mi? Fossil'de WearOS var ama bir gün şarj dayanıyor.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #2 Bataryayı dert etmiyorsan Galaxy Watch 4 veya Watch 4 Classic öneririm. Veya yeni çıkacak olan Watch 5 ve Watch 5 Pro'yu da bekleyebilirsin.
Bataryayı dert etmiyorsan Galaxy Watch 4 veya Watch 4 Classic öneririm. Veya yeni çıkacak olan Watch 5 ve Watch 5 Pro'yu da bekleyebilirsin.
B blackonder Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #3 BerkayZ87 dedi: Bataryayı dert etmiyorsan Galaxy Watch 4 veya Watch 4 Classic öneririm. Veya yeni çıkacak olan Watch 5 ve Watch 5 Pro'yu da bekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... iOS ile kullanacağım hocam destek olsaydı kesinlikle Samsung düşünüyordum.
BerkayZ87 dedi: Bataryayı dert etmiyorsan Galaxy Watch 4 veya Watch 4 Classic öneririm. Veya yeni çıkacak olan Watch 5 ve Watch 5 Pro'yu da bekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... iOS ile kullanacağım hocam destek olsaydı kesinlikle Samsung düşünüyordum.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #4 blackonder dedi: iOS ile kullanacağım hocam destek olsaydı kesinlikle Samsung düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... O zaman ikinci el Watch 6 veya 7 bakmanı önerebilirim.
blackonder dedi: iOS ile kullanacağım hocam destek olsaydı kesinlikle Samsung düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... O zaman ikinci el Watch 6 veya 7 bakmanı önerebilirim.
B blackonder Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #5 BerkayZ87 dedi: O zaman ikinci el Watch 6 veya 7 bakmanı önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam her iki platformla uyumlu olacak şekilde istiyorum seçenekler sadece bunlar kalıyor. Cihaz değiştirirsem sıkıntı da kalmak istemiyorum.
BerkayZ87 dedi: O zaman ikinci el Watch 6 veya 7 bakmanı önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam her iki platformla uyumlu olacak şekilde istiyorum seçenekler sadece bunlar kalıyor. Cihaz değiştirirsem sıkıntı da kalmak istemiyorum.