Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.496 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar akıllı saat almak istiyorum. Ufak bir göz gezdirdim ve Huawei GT2'yi buldum. Sizce saat iyi midir? Bu fiyat civarında başka bildiğiniz güzel bir saat varsa önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023
Arkadaşlar akıllı saat almak istiyorum. Ufak bir göz gezdirdim ve Huawei GT2'yi buldum. Sizce saat iyi midir? Bu fiyat civarında başka bildiğiniz güzel bir saat varsa önerilerinizi bekliyorum.
Alptuğ Salman Megapat Katılım 30 Mayıs 2015 Mesajlar 571 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #2 Ben kullanıyorum, gayet memnunum. Sarj açısından çok başarılı, 8-10 gün bitmeden kullanıyorum neredeyse.
Ben kullanıyorum, gayet memnunum. Sarj açısından çok başarılı, 8-10 gün bitmeden kullanıyorum neredeyse.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 3 Ağustos 2023 #3 İkinci el değilse sıfırı GT 3 ile aynı fiyatta zaten.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.496 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #4 Aurora1 dedi: İkinci el değilse sıfırı GT 3 ile aynı fiyatta zaten. Genişletmek için tıkla... Sıfır ürün almayı düşünüyorum hocam 2 yerine 3 mü tercih edersiniz? Alptuğ Salman dedi: Ben kullanıyorum, gayet memnunum. Şarj açısından çok başarılı, 8-10 gün bitmeden kullanıyorum neredeyse. Genişletmek için tıkla... Yazılım açısından nasıl hocam.
Aurora1 dedi: İkinci el değilse sıfırı GT 3 ile aynı fiyatta zaten. Genişletmek için tıkla... Sıfır ürün almayı düşünüyorum hocam 2 yerine 3 mü tercih edersiniz? Alptuğ Salman dedi: Ben kullanıyorum, gayet memnunum. Şarj açısından çok başarılı, 8-10 gün bitmeden kullanıyorum neredeyse. Genişletmek için tıkla... Yazılım açısından nasıl hocam.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 4 Ağustos 2023 #5 Blannk dedi: Sıfır ürün almayı düşünüyorum hocam 2 yerine 3 mü tercih edersiniz? Genişletmek için tıkla... Açıkçası daha güncel olduğu için evet. Fiyat farkı da yok zaten, eğer kronik bir sorun falan yoksa 3 alırdım.
Blannk dedi: Sıfır ürün almayı düşünüyorum hocam 2 yerine 3 mü tercih edersiniz? Genişletmek için tıkla... Açıkçası daha güncel olduğu için evet. Fiyat farkı da yok zaten, eğer kronik bir sorun falan yoksa 3 alırdım.