yusuf İslam sevwn Megapat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 129 Yer Kahramanmaras Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2022 #11 Hamza Ensar Sağlam dedi: Sen bilirsin. Ama gereksiz uğraş olacak. Sonuçta bilgisayar alındığında en a 5 yıl kullanıyoruz. Genişletmek için tıkla... Ben hiç 2k oynamadım sizce 1080p ile arasında çok fark var mi 2k oynamak başka bir deneyim mı MeowingCat dedi: Fiyatı çok iyi. 2K'da curved olması gerekli diil ama halihazırda 1080p kullanıyorsanız, 2K çok daha rahat bir ve geniş bir çalışma ortamı sağlar. Genişletmek için tıkla... Rtx 3060 performansıda önemli
Hamza Ensar Sağlam dedi: Sen bilirsin. Ama gereksiz uğraş olacak. Sonuçta bilgisayar alındığında en a 5 yıl kullanıyoruz. Genişletmek için tıkla... Ben hiç 2k oynamadım sizce 1080p ile arasında çok fark var mi 2k oynamak başka bir deneyim mı MeowingCat dedi: Fiyatı çok iyi. 2K'da curved olması gerekli diil ama halihazırda 1080p kullanıyorsanız, 2K çok daha rahat bir ve geniş bir çalışma ortamı sağlar. Genişletmek için tıkla... Rtx 3060 performansıda önemli
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2022 #12 yusuf İslam sevwn dedi: Ben hiç 2k oynamadım sizce 1080p ile arasında çok fark var mi 2k oynamak başka bir deneyim mı Rtx 3060 performansıda önemli Genişletmek için tıkla... Çok özel bir şey değil. Şu an 2K kullanıyorum bende.
yusuf İslam sevwn dedi: Ben hiç 2k oynamadım sizce 1080p ile arasında çok fark var mi 2k oynamak başka bir deneyim mı Rtx 3060 performansıda önemli Genişletmek için tıkla... Çok özel bir şey değil. Şu an 2K kullanıyorum bende.
yusuf İslam sevwn Megapat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 129 Yer Kahramanmaras Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2022 #13 Hamza Ensar Sağlam dedi: Çok özel bir şey değil. Şu an 2K kullanıyorum bende. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam zaten 2k dizi filmde yok 1080p de kalayım o zaman bazı oyunlarda sorun vallahalada falan 40lara düşüyor fps
Hamza Ensar Sağlam dedi: Çok özel bir şey değil. Şu an 2K kullanıyorum bende. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam zaten 2k dizi filmde yok 1080p de kalayım o zaman bazı oyunlarda sorun vallahalada falan 40lara düşüyor fps