Huawei GT3 Pro inceleme

Şu durumda GT2'nin ölmeye pek niyeti yok gibi.
Konuyu değiştiriyorum ama, watch 5 acaba ios desteği sağlayacak mı sizce? İleride hem telefonumu değiştireceğim hemde bir saat almak istiyorum ama tartıştığımız gibi adam akıllı bir yola çıkamıyorum bir türlü

Sanmıyorum, appleye kıskanan bir firma 1 günü yapsa yapsa 2 gün yapar. Fiyatı da watch 7 yle aynı yapar huawei gibi. Bütün firmalar kendi ayağına sıkıyor resmen.
1 hafta gibi bir süre umuyorum, pek olası durmuyor ama umut işte ne dersiniz.
Samsung, Apple Watch piyasasından pay almak istiyorsa iOS desteği için uygulama çıkarır, Apple kullanıcılarının bir çoğu tasarımdan dolayı Apple Watch'dan uzak duruyor.

Watch 5 ile batarya artacak deniliyor. Bana kalırsa 3-4 günü görür.

gt3 pro almayi düşünüyordum. yukarda arkadas yapay safir demis arkadas bende huylandım biraz araştırdımda zaten yapay safir kullanmalari gerekiyor bütün saatlerde doğal safiri saat ekraninda kullanilmasi pek mümkün gözükmüyor gibi cok anladığım bir konu degil ama su yazidan o çıkıyor gibi.

Kocaman kocaman safir cam reklamı yapılıyor ama hocam. O zaman mineral cam koyabilirlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…