Huawei HG253S Torrent Hız Sorunu

zTan38

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Şimdi biz 50MBps SuperOnline FiberNet'e sahibim. Torrent'ten dosya indiriyorum 20kb/sn, IDM'den indiriyorum 6-7MB hız ile sonuna kadar zorluyor. Müşteri hizmetlerini aradım ama bir sonuç alamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Modemim: Huawei HG253s

Son düzenleyen: Moderatör:
Meraba Arkadaşlar Şimdi Biz 50Mpbs SuperOnline FiberNet Kullanıyoruz Torrentden Dosya İndirirken 20 kb/s Geçmiyor Ama IDM ile İndirince 6 - 7 Mb Kadar Çıkıyor Müşteri Hizmetlerini Aradım Pek Yardımcı Olmadılar İnternetten Biraz Araştırdım Port Falan Açılması Gerekiyormus Galiba Portlarıda Açtım Sorunum Hala Düzelmedi Sorunum Sizce Nedir ?

Modemim: Huawei HG253s

Başkaları tarafından seed yapılmadığı sürece, torrent çok yavaş olur veya hiç çalışmaz, eşler aranıyor kısmında takılır. İlk olarak trackerları güncellemeyi deneyin. Olmuyorsa bir torrent sitesinden aynı dosyayı farklı torrent olarak indirin. Mümkünse kickass.to kullanın. Orada leech ve seed'in kaç olduğunu görebilirsiniz. Mümkün olduğu sürece seedi çok olan, leechi az olan torrentleri indirin.

Cevaplarınız için teşekkürler ama yine de sorun devam ediyor. Torrent dosyalarımı Kickass'den alıyorum. Güncel trackerlarla deniyorum ama yine de sonuç alamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı