Huawei HG255s modem mesh olur mu?

Elrondgiller

Kilopat
Merhaba, Bursa'da yerel bir firma tarafından fiber altyapı kullanıyorum. Şimdilik 200 daha sonra 1000'lere kadar çıkacak bir hıza sahip olacağım.
Sorunum şu; evim büyük olduğundan modemin diğer odalara da yüksek hız bırakmasını istiyorum. Ve bunu kablosuz yapmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Modemin mesh desteği olmasa bile mesh paket alıp ( kendim Deco S7 kullanıyorum) Ethernet kablosunu üniteye bağlıyorsunuz o ünite modemin yanında kalıyor sonra ihtiyaca göre 2. 3. ünite kablosuz olarak bağlanıp uygun yerlere yerleştirmeniz yeterli bu arada modemin Wi-Fi kapalı olursa daha iyi.
Alan ne kadar?

hocam 3+1 ev ama 140 metrekare civarında

Ben 150 m²lik iki daireye dağıtıyorum yani toplam 300 m² her yerde sinyal çok güçlü olmasa da her yerde yeterli geliyor. Size de tahminen 2 ünite yeter her yerden kayıpsız bağlantı için 3 ünite daha iyi olabilir TP-Link Deco uygulama üstünden zaten istediğin kadar ünite ekleniyor aynı model olmaları da gerekmiyor.

Teşekkürler deneyeceğim hocam. Başka önerilere de açığım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…