U Ugur Srht Kilopat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2017 #1 Bu modeme sahibim fakat arayüzde her menüye baktım fakat hattımın desteklediği maksimum hız değerini bir türlü bulamadım. İsterseniz menüleri çekip atabilirm. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2017
Bu modeme sahibim fakat arayüzde her menüye baktım fakat hattımın desteklediği maksimum hız değerini bir türlü bulamadım. İsterseniz menüleri çekip atabilirm.
sanliturk Hectopat Katılım 16 Mart 2017 Mesajlar 545 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ceh 1 Eylül 2017 #2 Herhangibi bir internet servis sağlayıcıyı arayıp, adresini verip altyapının desteği hakkında bilgi alabilirsin.
Herhangibi bir internet servis sağlayıcıyı arayıp, adresini verip altyapının desteği hakkında bilgi alabilirsin.
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 1 Eylül 2017 #3 Fiber internet kullanıyorsanız eğer bu durumda hat değerlerini göremezsiniz çünkü kayıp inanılmaz düşüktür.
Fiber internet kullanıyorsanız eğer bu durumda hat değerlerini göremezsiniz çünkü kayıp inanılmaz düşüktür.
U Ugur Srht Kilopat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2017 #4 Plyra dedi: Fiber internet kullanıyorsanız eğer bu durumda hat değerlerini göremezsiniz çünkü kayıp inanılmaz düşüktür. Genişletmek için tıkla... Kayıptan kastını anlamadım ?
Plyra dedi: Fiber internet kullanıyorsanız eğer bu durumda hat değerlerini göremezsiniz çünkü kayıp inanılmaz düşüktür. Genişletmek için tıkla... Kayıptan kastını anlamadım ?