Huawei HG255s Port Açma

ZeqKom

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Technopatlar. Modemimin markası Huawei HG255s. Bazı belli programlar ve oyunlar için port açmaya çalışıyorum. Fakat ne yaparsam yapayım olmuyor. Recep abinin açtığı nasıl port açılır konusundaki gereken şeyleride yaptım fakat hala TeamSpeak 3 için açtığım portları kullanamıyorum. İPchickendan kendi IP'mi alıp bağlanmaya çaltıştığımda olmuyor. Fakat kendi yerel IP'den bağlandığımda oluyor.

Buyrun resimlere birde siz bakın yanlış bir şey yapmışsam söyleyin lütfen. (Firewall ve Windows Defender kapalı.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem ara yüzünde gördüğünüz ip ile public ipniz farklı ise Port açamazsınız. Eğer öyleyse CGN havuzundasınız demektir.

Bende de Huawei HG255s modem var. Port yönlendirme kullanıyorum sorun yok. "Port Yönlendirme" menüsünün alt satırında "Yönlendirme Kuralları" diye ayrı bir menü var. Bu ne işe yarar, bilgisi olan var mı? Yönlendirme performansını olumlu etkileyecek bir şey mi? Arayüzdeki açıklamadan pek bir şey anlamadım. Ekran görüntüsünüde paylaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…