X XJuandah Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #11 Einstein dedi: Siz ADSL mi VDSL mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... VDSL kullanıyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #12 XJuandah dedi: VDSL kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu modemin VDSL desteği bulunmuyor. VDSL destekli bir modem almanız gerekiyor.
XJuandah dedi: VDSL kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu modemin VDSL desteği bulunmuyor. VDSL destekli bir modem almanız gerekiyor.
X XJuandah Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #13 tamam tesekkurler Einstein dedi: Bu modemin VDSL desteği bulunmuyor. VDSL destekli bir modem almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla...
tamam tesekkurler Einstein dedi: Bu modemin VDSL desteği bulunmuyor. VDSL destekli bir modem almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla...