Huawei HG658 V2 Wifi Hız Sınırlama (QoS)

graunger

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bunu bayağı bir araştırdım fakat tam olarak bulamadım en sonunda kendim çözdüm.
Umarım işinize yarar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf sana teşekkür etmek için siteye üye oldum hocam uzun zamandır bunu arıyordum eline sağlık çok sağ ol

Ne demek hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Tamam, eyvallah da hangi cihaza ne kadar hız vereceğimizi belirleyemiyor muyuz? Yani ben de kendi internetime wifi ile bağlanıyorum. Kendi hızımı da düşürmüş olmuyor muyum böyle yaparak?

Tamam, eyvallah da hangi cihaza ne kadar hız vereceğimizi belirleyemiyor muyuz? Yani ben de kendi internetime wifi ile bağlanıyorum. Kendi hızımı da düşürmüş olmuyor muyum böyle yaparak?
Evet ama kullanmadıgım misal hafta ici ortakız komsuyu delirtmek icin 1 mb alırsın en sonunda biz ayrılıoruz derler

Hocam bende 802.11b/g yok ayrı ayrı var.
Söyle 802.11b/g/n
802.11 g /
802.11 g
802.11b var hangisini yapayım? İnternet hızım 8Mbps yardımcı olursanız çok güzel olur.

hocam bende 802.11b/g yok ayrı ayrı var
söyle 802.11b/g/n
802.11 g /
802.11 g
802.11b var hangisini yapayım internet hızım 8mbps yardımcı olursanız çok güzel olur

Arkadaşlar bu bant ayarıyla oynamayın bu bantlar zamanla modeme bağlanan cihazlarda yüksek bağlantı gücünü sağlamak için wifi kartlarında ki bant yazılımı. Eğer farklı kalitede cihazlar ve çok yeni bilgisayarlar kullanıyorsanız bağlantı hızında güçlü cihazları kısıtlamış hatta bağlanamaz hale getirmiş olalirsiniz. Hepsini kapsayan /b/g/n/a seçeneğini seçmenizi tavsiye ederim. Modeme hız kısıtlaması koymak istiyorsanız port açarak portlara sınır koyabilirsiniz. Modeme Her bağlanan cihaza ayrı hız sınırı da koyabilirsiniz. Bu da olmadı pc de wifi ayarlarında cihaz hızını sınırlama var. Neden modeme hız sınırı konsun istenir bilemiyorum ama bunlar basit olanları. Ek olarak modem uzaktan çekmiyor cart curt derseniz kontrol kanalını ilk başta 7 9 11 13 performansa göre diğerlerini de deneyebilirsiniz. Çevredeki modemlerin kanal ayarları genellikle otomatikteyse sabit yapmanızda fayda var. Genellikle Sabitse sizde başka bir kanala sabitler sürekli kanal değiştirmesinden kurtulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…