Çözüldü Huawei HG658C V2 modem fiber destekliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kerem807

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, normalde TurkNet kullanıyordum ve Ethernet kablosu(CAT6) ile PC'de 75Mbps hız alıyordum. Evimin altyapısı VDSL fakat Superonline fiber altyapisi da var. Superonline'a geçeceğim, elimde Huawei HG658 V2 model modem var. Bu modem fiber destekliyor mu? (Ayrıca fiber hızına PC'de erişebilmem için kablolar ile ilgili yapmam gerekenler neler??

20250602_203103.jpg

20250602_203056.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selamlar, normalde TurkNet kullanıyordum ve Ethernet kablosu(CAT6) ile PC'de 75Mbps hız alıyordum. Evimin altyapısı VDSL fakat Superonline fiber altyapisi da var. Superonline'a geçeceğim, elimde Huawei HG658 V2 model modem var. Bu modem fiber destekliyor mu? (Ayrıca fiber hızına PC'de erişebilmem için kablolar ile ilgili yapmam gerekenler neler?

Eki Görüntüle 2504045

Eki Görüntüle 2504044

WAN girişi var destekler ama eski ve kötü bir model. Onlar sana zaten yeni nesil modem veriyor. Onların verdikleri modemi kullanabilirsin.
Selamlar, normalde TurkNet kullanıyordum ve Ethernet kablosu(CAT6) ile PC'de 75Mbps hız alıyordum. Evimin altyapısı VDSL fakat Superonline fiber altyapisi da var. Superonline'a geçeceğim, elimde Huawei HG658 V2 model modem var. Bu modem fiber destekliyor mu? (Ayrıca fiber hızına PC'de erişebilmem için kablolar ile ilgili yapmam gerekenler neler?

Eki Görüntüle 2504045

Eki Görüntüle 2504044

WAN girişi var destekler ama eski ve kötü bir model. Onlar sana zaten yeni nesil modem veriyor. Onların verdikleri modemi kullanabilirsin.

Çözüm
Teşekkür ediyorum, bina girişinden modeme kadar CAT6 kablo fiber için uygundur değil mi?

Evet ama dediğim gibi fosil ve eski bir modem. 100 Mbps üstü göremezsin. Onların sana verdiği modem yeni nesil onu kullanın.

Öyle yapacağım hocam, peki bu WAN girişi farklı tip onu nasıl hallediyoruz veya kurulum için gelen ekipler mi ilgileniyor?

Onlar her şeyi hallediyor. Senin başvuru yapman yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı