Huawei HG8245x6-10 5GHz ve 2.4 GHz nasıl ayrılır?

Daha basit bir yöntem: 5G gelişmiş ağ ayarlarında "bant yönlendirme" tikini kaldırırsanız, ağlar ayrılmış ve 2.4 GHz ağın isminin sonuna 2.4 GHz eklenmiş olur.

5G gelişmiş ağ ayarlarında bant yönlendirme diye bir sekme göremedim hocam, şöyle görünüyor.

1723281505781.png

modem arayüzün den wlan bölümünden 2.4ghz şifresini değiştir 5.ghz şifresini de değiş not al modemi de yeniden başlat sorun devam ederse bende ayırmak için 11858 diye bir numara var onu aradım hemen çözüm sağladılar istersen aramayı dene

Modem arayüzünden WLAN bölümünden 2.4GHz şifresini değiştir 5.GHz şifresini de değiş not al modemi de yeniden başlat sorun devam ederse bende ayırmak için 11858 diye bir numara var onu aradım hemen çözüm sağladılar istersen aramayı dene.

Hocam ben bu konuyu unutmuştum siz nereden gördünüz?

modem arayüzünde 2.4 GHz ve 5 GHz ağlarının isimlerini ayrı olacak şekilde ayarlayabilirsin eğer olmazsa teknoloji destek hattını arayıp destek alabilirsin hemen yardımcı olurlar bizim arkadaşta ordan destek aldı.

Arkadaşlar, delirmemize gerek kalmadı. Kesin çözüm çok basit! Önce bir reset atın, sonra 5G bant yönlendirmeyi kapatın. Bu kadar basit, başka yöntem aramayın!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı