Huawei HG8245x6 modem DNS ayarı nasıl girilir?

Crownguard

Moderasyon Ekibi Üyesi
Süper Moderatör
Makaleler
18
Daha fazla  
Modemime DNS ayarı girmek istiyorum fakat tıklayamıyorum. Nasıl erişebilirim buraya?

O seçenekleri devre dışı bırakınca seçilebilir olmuyor. Tekli olarak denedim.

Müşteri hizmetlerini aradım, Turkcell kendisi özelleştirdiği için hem onlar o taraftan hem de ben DNS adresini değiştiremiyormuşuz.

Selam dostum, bu olay çoğu Huawei modem'de uygulanıyor gördüğüm kadarıyla. Tamamen saçmalık - kendi DNS Server atamamı bir zahmet kendim yapabilmeliyim.

Modem tercih ederken bunlara da dikkat etmek gerekiyor. Az önce esnaf bir abi aradı benzer şikayetle beni kimse çözememiş. Mecbur manuel DNS ataması verip geçici çözüm ürettim.

Partner Login Trendyol'da sayfanın yüklenememesine kadar giden spesifik sayfalarda spesifik sorunlar oluşuyor DNS server ataması yapamamak.

Kullanıcı adına Epadmin şifreye de adminEp yazıp Huawei yönetici modunda ara yüzüne girip DNS değişebilir ve daha bir çok görünmeyen gizli özelliği aktif edebilirsin.
Artık fiber altyapı olduğu için her pakette ona göre modem veriyorlar bize. O sebeple ihtiyacım kalmadı. İhtiyacı olanın işine yarayabilir, teşekkürler.

Artık fiber altyapı olduğu için her pakette ona göre modem veriyorlar bize. O sebeple ihtiyacım kalmadı. İhtiyacı olanın işine yarayabilir, teşekkürler.
Kablonet GPON abonelerine verdiği EG8145X6-10 dahili ONT'li Huawei modem için de bu bilgiler geçerli. Genel olarak çoğu Huawei'de çalışıyor. Gören olursa yararlanır ama DPI olduğu için modeme girdikleri DNS bir işe yaramaz. Akıllarında bu da bulunsun

Şu an ZTE modem veriyorlar. Huawei modem de vermiyorlar bir süredir. Önceden dediğiniz modeli veriyorlardı.

Şu an ZTE modem veriyorlar. Huawei modem de vermiyorlar bir süredir. Önceden dediğiniz modeli veriyorlardı.
Huawei EG8145X6-10 kodlu yeni router veriyorlar. EG8247W ile karıştırmayın hocam. Daha internet sitelerinde bile yok zaten. Yeni Kablonet GPON taktırdım bir yakınıma ve gelen teknik ekip bu bilgiyi verdi. Yeni GPON abonelerine Huawei EG8145X6-10 ve Skyworth GN630V takılıyormuş. Sırasıyla cihaz görsellerini ekledim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-17 140837.png
    127,4 KB · Görüntüleme: 2
  • kablo-net-kurulumdan-sonra-3-gundur-internet-baglantisi-saglanamiyor-1.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…