A anonni Femtopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #1 Huawei cihaz için güvenilir stock ROM bulabileceğimiz site öneriniz var mı?
itskrang Megapat Katılım 7 Nisan 2016 Mesajlar 819 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #2 Huawei Stock ROM Find Huawei Stock ROM (Firmware) for various Huawei Devices. All the Huawei Firmwares listed are available for free. huaweistockrom.com
Huawei Stock ROM Find Huawei Stock ROM (Firmware) for various Huawei Devices. All the Huawei Firmwares listed are available for free. huaweistockrom.com
3 380015 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 499 Çözümler 1 16 Ocak 2022 #3 anonni dedi: Huawei cihaz için güvenilir stock ROM bulabileceğimiz site öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Huawei Mate 20 Lite ilk aldığım zamanlardı sanırım 2018'di unlock kodları paylaşmadığı için ROM atılamıyor diye biliyorum eski telefonlara atılabilir belki. Ben her zaman XDAdan bakarım ROM'lara.
anonni dedi: Huawei cihaz için güvenilir stock ROM bulabileceğimiz site öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Huawei Mate 20 Lite ilk aldığım zamanlardı sanırım 2018'di unlock kodları paylaşmadığı için ROM atılamıyor diye biliyorum eski telefonlara atılabilir belki. Ben her zaman XDAdan bakarım ROM'lara.