bıktımbktmbktm Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, yazılım okumak için uzun süredir düşündüğüm Huawei Matebook 16s 2023 modelini seçtim. Huawei'nin sitesi bana bilgisayarı alacak kişiye güvenilir gelmediği için buraya soruyorum siteden alsak gelir mi ve güvenilir mi?
Arkadaşlar merhaba, yazılım okumak için uzun süredir düşündüğüm Huawei Matebook 16s 2023 modelini seçtim. Huawei'nin sitesi bana bilgisayarı alacak kişiye güvenilir gelmediği için buraya soruyorum siteden alsak gelir mi ve güvenilir mi?
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.794 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #2 Evet çünkü kendi sitesinden bir ürünü satın almak için bu siteye yönlendiriyor.
bıktımbktmbktm Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Ocak 2024 #3 tereyagburak dedi: Evet çünkü kendi sitesinden bir ürünü satın almak için bu siteye yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler iyi geceler
tereyagburak dedi: Evet çünkü kendi sitesinden bir ürünü satın almak için bu siteye yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler iyi geceler