Fealinka Femtopat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Mart 2024 #1 Bir önceki sorumda da yazdım ben revanced kullanıyordum ama artık oturum açılmıyor onunla ve böyle izlemek çok keyifsiz. Alternatif arayışına girdim.
Bir önceki sorumda da yazdım ben revanced kullanıyordum ama artık oturum açılmıyor onunla ve böyle izlemek çok keyifsiz. Alternatif arayışına girdim.
DreamU Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #2 Fealinka dedi: Bir önceki sorumda da yazdım ben revanced kullanıyordum ama artık oturum açılmıyor onunla ve böyle izlemek çok keyifsiz. Alternatif arayışına girdim. Genişletmek için tıkla... Nasıl oturum açılmıyor? MicroG'yi kurdunuz mu?
Fealinka dedi: Bir önceki sorumda da yazdım ben revanced kullanıyordum ama artık oturum açılmıyor onunla ve böyle izlemek çok keyifsiz. Alternatif arayışına girdim. Genişletmek için tıkla... Nasıl oturum açılmıyor? MicroG'yi kurdunuz mu?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2024 #3 Huawei tabletim var, GBox diye bir şey sihirli şekilde tablette belirdi. YouTube'a onunla giriyorum, mis gibi. Hiçbir fark hissetmiyorum.
Huawei tabletim var, GBox diye bir şey sihirli şekilde tablette belirdi. YouTube'a onunla giriyorum, mis gibi. Hiçbir fark hissetmiyorum.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #4 MicroG kur.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.483 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 2 Mart 2024 #5 Newpipe var istersen, açık kaynak YouTube...
Mekin Femtopat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #6 Fealinka dedi: Bir önceki sorumda da yazdım ben revanced kullanıyordum ama artık oturum açılmıyor onunla ve böyle izlemek çok keyifsiz. Alternatif arayışına girdim. Genişletmek için tıkla... Ben huawei y modelini kullanıyorum YouTube in kendisi var zaten
Fealinka dedi: Bir önceki sorumda da yazdım ben revanced kullanıyordum ama artık oturum açılmıyor onunla ve böyle izlemek çok keyifsiz. Alternatif arayışına girdim. Genişletmek için tıkla... Ben huawei y modelini kullanıyorum YouTube in kendisi var zaten
Fealinka Femtopat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Mart 2024 #7 DreamU dedi: Nasıl oturum açılmıyor? MicroG'yi kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet kurulu. Biranda bozuldu önce geçmişi göremedim sonra oturum gitti. Önceden revanced - vanced gibi şeylerde huawei oturum açma özelliği vardı kalkmış. Shimada Sensei dedi: Huawei tabletim var, GBox diye bir şey sihirli şekilde tablette belirdi. YouTube'a onunla giriyorum, mis gibi. Hiçbir fark hissetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet gördüm onu da ama o kadar uzun süredir bu tarz şeyleri kullanıyorum ki normal youtube kullanmak istemiyorum reklamlardan dolayı Coderman128 dedi: MicroG kur. Genişletmek için tıkla... Kurulu Mekin dedi: Ben huawei y modelini kullanıyorum YouTube in kendisi var zaten Genişletmek için tıkla... Ondan birkaç sonraki modellerde google desteği kalktı ne yazık ki
DreamU dedi: Nasıl oturum açılmıyor? MicroG'yi kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet kurulu. Biranda bozuldu önce geçmişi göremedim sonra oturum gitti. Önceden revanced - vanced gibi şeylerde huawei oturum açma özelliği vardı kalkmış. Shimada Sensei dedi: Huawei tabletim var, GBox diye bir şey sihirli şekilde tablette belirdi. YouTube'a onunla giriyorum, mis gibi. Hiçbir fark hissetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet gördüm onu da ama o kadar uzun süredir bu tarz şeyleri kullanıyorum ki normal youtube kullanmak istemiyorum reklamlardan dolayı Coderman128 dedi: MicroG kur. Genişletmek için tıkla... Kurulu Mekin dedi: Ben huawei y modelini kullanıyorum YouTube in kendisi var zaten Genişletmek için tıkla... Ondan birkaç sonraki modellerde google desteği kalktı ne yazık ki
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2024 #8 Fealinka dedi: normal youtube kullanmak istemiyorum reklamlardan dolayı Genişletmek için tıkla... YouTube Premium al. 1 tane kahve parası.
Fealinka dedi: normal youtube kullanmak istemiyorum reklamlardan dolayı Genişletmek için tıkla... YouTube Premium al. 1 tane kahve parası.
Fealinka Femtopat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Mart 2024 #9 Shimada Sensei dedi: YouTube Premium al. 1 tane kahve parası. Genişletmek için tıkla... GBox güvenilir bir şey değil direkt play store üzerinden indirdiğim google olsa alırım ama aracılı yükleyince hoşuma gitmiyor kart bilgimi vermek
Shimada Sensei dedi: YouTube Premium al. 1 tane kahve parası. Genişletmek için tıkla... GBox güvenilir bir şey değil direkt play store üzerinden indirdiğim google olsa alırım ama aracılı yükleyince hoşuma gitmiyor kart bilgimi vermek
Z zalimafyok Yoctopat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #10 Huawei Ailesi Dosya Ekleri ytv.png 25,4 KB · Görüntüleme: 40