Çözüldü Huawei laptoplara Google yüklenebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Evet ama bu nasıl soru? Telefon ile alakası yok bu cihazların. Direkt Windows yüklü bunlarda.

Windows 11 ile gelen Huawei laptoplara 3. Parti uygulamalar kullanmadan normal şekilde Google kurulabilir mi?

Huawei laptoplar da öyle bir sorun var mıydı ki?

Her zaman girebilirsiniz laptoplarda Google servisi kısıtlaması yoktur sadece telefonlarında var.

Laptopun markası ile alakası yok. İşletim sistemi destekliyorsa yüklersiniz. Windows zaten en çok kullanılan işletim sistemi ve Google'da çok kullanılan bir tarayıcı.

Huawei laptoplar da öyle bir sorun var mıydı ki?

Her zaman girebilirsiniz laptoplarda Google servisi kısıtlaması yoktur sadece telefonlarında var.

Tabletlerinde yok diye biliyorum bende benim tablette Play Store bile var.

Bazı yorumlarda laptopa Huawei ile Google davalık olduğu için kurulmuyor yazıyor Trendyol'da o yüzden sordum.

Google kuramıyorsanız başka tarayıcı kullanırsınız. Bu kadar basit. Fakat böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…