N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 27 Ekim 2020 #1 Huawei Mate 10 Lite kullanıyorum bildiğiniz gibi bu telefona Android 9 gelmedi. Biz kendimiz manuel olarak yükseltebilir miyiz ve Android'de root olayı tam olarak ne oluyor?
Huawei Mate 10 Lite kullanıyorum bildiğiniz gibi bu telefona Android 9 gelmedi. Biz kendimiz manuel olarak yükseltebilir miyiz ve Android'de root olayı tam olarak ne oluyor?
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 27 Ekim 2020 #2 Custom Rom yükleyeblirsiniz ama garanti devre dışı kalır. Root ile TWRP yükleyip TWRP'den manuel güncelleyebilirsin.
Custom Rom yükleyeblirsiniz ama garanti devre dışı kalır. Root ile TWRP yükleyip TWRP'den manuel güncelleyebilirsin.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #3 Yanlış bilgi Korsan şekilde yükseltirsin ama kamera, mikrofon, hoparlör çalışmayabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2020
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 28 Ekim 2020 #4 Hamza Ensar Sağlam dedi: korsan şekilde yükseltirsin ama kamera, mikrofon, hoparlör çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Hiç yapma daha iyi yani. Taylor Swift Fan Cl dedi: Custom ROM yükleyeblirsiniz ama garanti devre dışı kalır. Root ile TWRP yükleyip TWRP'den manuel güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Dediğinden pek bir şey anlamadım. Bu konularda pek bilgi sahibi değilim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2020
Hamza Ensar Sağlam dedi: korsan şekilde yükseltirsin ama kamera, mikrofon, hoparlör çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Hiç yapma daha iyi yani. Taylor Swift Fan Cl dedi: Custom ROM yükleyeblirsiniz ama garanti devre dışı kalır. Root ile TWRP yükleyip TWRP'den manuel güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Dediğinden pek bir şey anlamadım. Bu konularda pek bilgi sahibi değilim.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 29 Ekim 2020 #5 @Nicksizsahis Bilginiz yoksa girmeyin. Çok zor değil ama elinize yüzünüze bulaştırırsanız zarara uğrayabilirsiniz.
@Nicksizsahis Bilginiz yoksa girmeyin. Çok zor değil ama elinize yüzünüze bulaştırırsanız zarara uğrayabilirsiniz.
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 29 Ekim 2020 #6 Taylor Swift Fan Cl dedi: @Nicksizsahis bilginiz yoksa girmeyin. Çok zor değil ama elinize yüzünüze bulaştırırsanız zarara uğrayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok.
Taylor Swift Fan Cl dedi: @Nicksizsahis bilginiz yoksa girmeyin. Çok zor değil ama elinize yüzünüze bulaştırırsanız zarara uğrayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 29 Ekim 2020 #7 Nicksizsahis dedi: Bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Girmeyin o zaman, Huawei için aktif forumlar da pek yok. İyi günler.
Nicksizsahis dedi: Bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Girmeyin o zaman, Huawei için aktif forumlar da pek yok. İyi günler.