L Luupus Decapat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, telefonumu kullanırken bir anda siyah ekran hatası aldım. Sizce neden kaynaklanmış olabilir?
Merhabalar, telefonumu kullanırken bir anda siyah ekran hatası aldım. Sizce neden kaynaklanmış olabilir?
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.044 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #2 Luupus dedi: Merhabalar, telefonumu kullanırken bir anda siyah ekran hatası aldım. Sizce neden kaynaklanmış olabilir? Genişletmek için tıkla... Hocam, telefonu bilgisayara bağlayın ve verileri bilgisayara kopyalayın. Sonra format atın. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
Luupus dedi: Merhabalar, telefonumu kullanırken bir anda siyah ekran hatası aldım. Sizce neden kaynaklanmış olabilir? Genişletmek için tıkla... Hocam, telefonu bilgisayara bağlayın ve verileri bilgisayara kopyalayın. Sonra format atın.
L Luupus Decapat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #3 Tamam da telefonun ekranı açılmıyor nasıl format atacağım? AGjesurzz dedi: Hocam, telefonu bilgisayara bağlayın ve verileri bilgisayara kopyalayın. Sonra format atın. Genişletmek için tıkla... Tamam da telefonun ekranı açılmıyor nasıl format atacağım? Son düzenleme: 3 Mayıs 2021
Tamam da telefonun ekranı açılmıyor nasıl format atacağım? AGjesurzz dedi: Hocam, telefonu bilgisayara bağlayın ve verileri bilgisayara kopyalayın. Sonra format atın. Genişletmek için tıkla... Tamam da telefonun ekranı açılmıyor nasıl format atacağım?