duck2wrt Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Stabil çalışan Custom ROM önerisi kullabılabilir olsun.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.743 Makaleler 5 Çözümler 277 12 Ocak 2025 #2 Bootloader kilidi açık mı?
duck2wrt Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Bootloader kilidi açık mı? Genişletmek için tıkla... O ne bilmiyorum ama açarız zor bir şey mi?
Sakuya Izayoi dedi: Bootloader kilidi açık mı? Genişletmek için tıkla... O ne bilmiyorum ama açarız zor bir şey mi?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.743 Makaleler 5 Çözümler 277 12 Ocak 2025 #4 duck2wrt dedi: O ne bilmiyorum ama açarız zor bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Huawei telefonlarda ücretli maalesef bu kilidi açmak. Bu kilit açılmadan custom rom kurarken gerekli olan custom bootloader kurulamıyor.
duck2wrt dedi: O ne bilmiyorum ama açarız zor bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Huawei telefonlarda ücretli maalesef bu kilidi açmak. Bu kilit açılmadan custom rom kurarken gerekli olan custom bootloader kurulamıyor.
duck2wrt Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #5 Sakuya Izayoi dedi: Huawei telefonlarda ücretli maalesef bu kilidi açmak. Bu kilit açılmadan Custom ROM kurarken gerekli olan Custom bootloader kurulamıyor. Genişletmek için tıkla... Ne kadar açması ve nasıl açılıyor.
Sakuya Izayoi dedi: Huawei telefonlarda ücretli maalesef bu kilidi açmak. Bu kilit açılmadan Custom ROM kurarken gerekli olan Custom bootloader kurulamıyor. Genişletmek için tıkla... Ne kadar açması ve nasıl açılıyor.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.743 Makaleler 5 Çözümler 277 12 Ocak 2025 #6 duck2wrt dedi: Ne kadar açması ve nasıl açılıyor. Genişletmek için tıkla... 5 euro falandı sanrım ama şöyle bir yöntem daha var bu videoda. Risklerini kabul edip deneyebilirsiniz. Bu video P20 lite modeli için hazırlanmış PatatoNV GitHub sayfasından kontrol etmeniz lazım kendi cihazınız için gerekli adımları. Son düzenleme: 12 Ocak 2025
duck2wrt dedi: Ne kadar açması ve nasıl açılıyor. Genişletmek için tıkla... 5 euro falandı sanrım ama şöyle bir yöntem daha var bu videoda. Risklerini kabul edip deneyebilirsiniz. Bu video P20 lite modeli için hazırlanmış PatatoNV GitHub sayfasından kontrol etmeniz lazım kendi cihazınız için gerekli adımları.
M merekli 50 Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #7 Böyle