Huawei Mate 10 Lite'da Wi-Fi var ama internet erişimi yok

Abdullah_27

Hectopat
Daha fazla  
Telefon markası.
Huawei Mate 10 Lite Android.
Android sürümü 8.0.0

Telefonda 10 yıldır aynı Wi-Fi'ya bağlıyım ama bugün telefonu açtım Wi-Fi var ama internet yok evdeki bütün telefonlarda bilgisayarda internet var ama benim telefonumda yok modemi kapattım bekledim telefonu yeniden başlattım YouTube'da öyle yap dediler sonra.
1 tane video da IP adresi değiştir dedi yaptım yine olmadı.

IMG_20211004_193915_mfnr.jpg

Telefon markası.
Huawei Mate 10 Lite Android.
Android sürümü 8.0.0

Telefonda 10 yıldır aynı Wi-Fi'ya bağlıyım ama bugün telefonu açtım Wi-Fi var ama internet yok evdeki bütün telefonlarda bilgisayarda internet var ama benim telefonumda yok modemi kapattım bekledim telefonu yeniden başlattım YouTube'da öyle yap dediler sonra.
1 tane video da IP adresi değiştir dedi yaptım yine olmadı.

Eki Görüntüle 1180380

Hocam yanlış anlamayın ama ben en çok posta takıldım 😂. Ayarlara girip Wi-Fi'yi unut deyip tekrar bağlanmayı denediniz mi?

Hocam yanlış anlamayın ama ben en çok posta takıldım 😂. Ayarlara girip Wi-Fi'yi unut deyip tekrar bağlanmayı denediniz mi?
Yaptım olmadı
Hocam evden çıktım WiFi çekmeyecek şekilde düzeldi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı