Huawei Mate 10 vs iPhone 7

YellowFLAAASH

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle ön kamera benim için çok önemli, hangi telefonu almalıyım? SE 2 çıkacak mı haziranda, iOS kullanmakta istiyorum açıkcası. 3000 TL nakitim var pişman olmak istemiyorum bekleseydim keşke onu alsaydım diye. Bu hafta içinde sipariş vereceğim. @Recep Baltaş @Ali Güngör Uzun ömürlü olması da önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ön kamera sizin için önemliyse kesinlikle Mate 10 öneririm. Zira çok iyi video ve fotoğraf çekebiliyor. Ancak ben İOS deneyimlemek isterim derseniz İphone 7'de çok iyi bir telefondur ve sizi kesinlikle pişman etmez.

Bence S8 alabilirsiniz. Ekran, kamera, tasarım, performans olarak mate 10’un önünde. Sizi de pişman etmez.

Yalan yanlış konuşmayın. Mate 10 çok daha performanslı ve iyi bir telefon. Kamerasını konuşmuyorum bile zaten.
Yalan yanlış konuşmuyorum. CPU performansları benzer olsa da GPU olarak Samsung önde. Ayrıca daha iyi bir telefon olduğuna nereden vardınız? Kamera olarak hala S8’in önde olduğunu düşünüyorum.

Yalan yanlış konuşmuyorum. CPU performansları benzer olsa da GPU olarak Samsung önde. Ayrıca daha iyi bir telefon olduğuna nereden vardınız? Kamera olarak hala S8’in önde olduğunu düşünüyorum.

Sanırım telefondan pek anlamıyorsunuz. Cpu teslerinde "benzer" demişsiniz. Ancak Mate 10 baya bir fark atıyor. Kameralarda ise gerek diyafram gerek kamera açısında kesinlikle Mate 10 daha iyi. Pil ömrü olarak zaten Mate 10 4000 MAH, Samsung 3500 MAH ve ekran boyutlarını da ele alırsak Mate 10 yine üstün. Gpu olarak ikisi de aynı. Ancak dediğiniz gibi S8 önde değil Mate 10 biraz daha önde.

Bana CPU ve kamera anlamında fark attığı testin linkini atarsanız sevinirim. Zaten S8 5.8, Mate 10 5.9 inch. Yani arada çok büyük bir fark yok ekran boyutu olarak fakat ekran kalitesi ve ekran gövde oranı Samsung’un daha başarılı. Ayrıca Mate 10 ekranı 499 PPİ iken S8’in 576 PPİ.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buradan batarya testlerine bakın isterseniz. Mate 10 Pro bile yüzde 3 ile kazanıyor. 500 MaH öyle büyük bir fark oluşturmuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…