Egehan555241 Femtopat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #1 Eski telefonumu satıp Huawei Mate 20 Lite alacağım ama oyun performansı nasıl pek bilgim yok, oyun Brawl Stars, yardımcı olursan sevinirim.
Eski telefonumu satıp Huawei Mate 20 Lite alacağım ama oyun performansı nasıl pek bilgim yok, oyun Brawl Stars, yardımcı olursan sevinirim.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.599 Çözümler 47 Yer Bursa 9 Ekim 2024 #2 Egehan555241 dedi: Eski telefonumu satıp Huawei Mate 20 Lite alacağım ama oyun performansı nasıl pek bilgim yok, oyun Brawl Stars, yardımcı olursan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba S3 miniden falan geçiş yapmıyorsan kötü cihaz. Oyun konusunda üzer.
Egehan555241 dedi: Eski telefonumu satıp Huawei Mate 20 Lite alacağım ama oyun performansı nasıl pek bilgim yok, oyun Brawl Stars, yardımcı olursan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba S3 miniden falan geçiş yapmıyorsan kötü cihaz. Oyun konusunda üzer.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #3 Egehan555241 dedi: Eski telefonumu satıp Huawei Mate 20 Lite alacağım ama oyun performansı nasıl pek bilgim yok, oyun Brawl Stars, yardımcı olursan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bütçe ne? Huawei kamera dışında fiyatında hep geride kalmış marka.
Egehan555241 dedi: Eski telefonumu satıp Huawei Mate 20 Lite alacağım ama oyun performansı nasıl pek bilgim yok, oyun Brawl Stars, yardımcı olursan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bütçe ne? Huawei kamera dışında fiyatında hep geride kalmış marka.
Mensius Femtopat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #4 Mate 20 Lite hangi dönemde kaldı yahu. Sanırım bir zamanlar abimde Mate 10 Pro vardı aşırı iyi bir cihazdı. O zamanlar google play vardı. Lite olan her şeyden uzak durun kanımca. (Kendim huawei matepad air kullanıyorum. Tablette başarılı)
Mate 20 Lite hangi dönemde kaldı yahu. Sanırım bir zamanlar abimde Mate 10 Pro vardı aşırı iyi bir cihazdı. O zamanlar google play vardı. Lite olan her şeyden uzak durun kanımca. (Kendim huawei matepad air kullanıyorum. Tablette başarılı)
HordeiMr Centipat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Sistem Özellikleri asus x202e Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #5 Samsung'un s FE modellerini al.