Huawei Mate 20 Lite Android 9.0 Pie Desteği Ne Zaman Gelir?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Selamlar. Huawei Mate 20 Lite modeline sahibim. Yakınlarda P20 ve Mate 10 serisine Android 9.0 Pie desteğinin geleceği açıklandı. Sizce söylediğim modele de gelir mi? Herhangi bir bilginiz var mı? İyi forumlar.

Güncel ve yeni çıkmış bir telefon. Gelmeme ihtimali düşüktür. Ne zaman geleceği konusunda bir fikrim yok çünkü çoğu marka şu an beta sürecinde kullanıma sundu.

Merhaba yarın bende Mate 20 lite alacağım sadece oyun olarak clash of clans oynuyorum,uygulamalarda ısınma veya pil süresi nasıl acaba.

Merhaba yarın bende Mate 20 lite alacağım sadece oyun olarak clash of clans oynuyorum,uygulamalarda ısınma veya pil süresi nasıl acaba.
İkinde günde bir şarj ediyorum ben. Bana o iki gün kullanımda en az 1.5 2 saat PUBG oynamama rağmen yetiyor. Hatta arkadaşlarıma internetimi açarken oynadığım zamanlar da oluyor. Parlaklık yarıya kadar. Biraz ısınıyor. O da normal diye düşünüyorum. Kısaca gayet iyi.

Farkındayım. Yine de uyarı için teşekkürler.
Ben bu uygulama üzerinden projelere girdiğim zaman herhangi bir şey çıkmıyor. Bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…