E exper1998 Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 53 7 Eylül 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım ekran desenini unutmuş telefona giriş yapılmıyor hiçbir şekilde. Bende hard reset attım kurulum yaparken yine de desen soruyor Huawei güvenliği gereği diyor bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım ekran desenini unutmuş telefona giriş yapılmıyor hiçbir şekilde. Bende hard reset attım kurulum yaparken yine de desen soruyor Huawei güvenliği gereği diyor bunu nasıl çözebilirim?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.200 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 7 Eylül 2023 #2 Restart Clean data Update mode Safe mode Gibi seçenekler çıkıyor mu?
E exper1998 Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 53 8 Eylül 2023 #3 Şebnem Ferah dedi: Restart Clean data Update mode Safe mode Gibi seçenekler çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet çıkıyor cean datadan hard reset atıyorum ama gmail hesabı kayıtlı dıyor atınca da desen soruyor deseni bilmiyorlar gmail şifresinide
Şebnem Ferah dedi: Restart Clean data Update mode Safe mode Gibi seçenekler çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet çıkıyor cean datadan hard reset atıyorum ama gmail hesabı kayıtlı dıyor atınca da desen soruyor deseni bilmiyorlar gmail şifresinide