Huawei Mate 20 Lite oyun oynarken arkada klavye gözüküyor

Serhat.48

Hectopat
Yer
Viseu
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Telefonda oyun oynarken birden arkada bu klavye gözükmeye başladı sebebi nedir?

Sanırım yanma yapmış, iz kalmış. Fotoğrafta hiçbir şey yok ne yazık ki.

Ekran görüntüsü alıp attım ama çıkmamış, bildiğiniz WhatsApp da kullanılan klavye arka planda soluk bir biçimde gözüküyordu fakat sabah kalktığımda düzelmişti, teşekkür ederim.

Ekran görüntüsü alıp attım ama çıkmamış, bildiğiniz WhatsApp da kullanılan klavye arka planda soluk bir biçimde gözüküyordu fakat sabah kalktığımda düzelmişti, teşekkür ederim.
Cihazınızda hayalet ekran oluşmuş olabilir. Ekranı parlaklığını biraz kısarak kullanabilirsiniz. Ayrıca sarjdeyken oyun gibi telefonu ısındıracak şeylere girmemelisiniz. Tek çözümü yeni ekran değişimi daha da ilerlerse.

Yok zaten IPhone'a geçeceğim 3-4 ay daha kullandıktan sonra, bir daha Android'e dönmeyi düşünmüyorum.

En son iPhone 6 kullandım, kaç yıllık telefondu ama bu orta fiyatlı Android'ler Max 3-5 sene dayanıyor.
Aslında bu modelde görülen bir sorun sanırım. Ben de aynısını kullanıyorum bende de vardı ekran değişimi yaptırdım. Her telefonda görülme olasılığı var tabii ekran türüne göre onu da atlamamak lazım.

2019 da aldım ama 2023'e girdikten sonra yavaşlamaya başladı, galiba EMUI güncellemesinden sonra oldu. Aslında araştırdım S22 de güzel gibi gözüküyor, iPhone 11 fiyatına S22 almak mantıklı gibi geldi bu yaz bakacağım ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…