Çözüldü Huawei Mate 20 Lite yağmur aldıktan sonra nasıl onarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BeyazXtrail

Hectopat
Daha fazla  
Telefon yağmur altında buldum. 1 gün boyunca pirince ertesi gün kolonyada beklettim. Anakart ve şarj portunun bulunduğu kartı. Şimdi şarja taktığımda şarj portunu anakarta bağlayan Flex kabloyu büktüğümde şarj alıyor. Ama pil çok az ısınıyor ve kırmızı bildirim ışığı ile birlikte kamera ışığı yanıyor. Anakarta hiç oksit yok. Sadece 1 kere açıldı o zamanda anakarttan elektrik hışırtı geldi bende kabloyu çektim. Anakarta kolonya dökülünce açılıdı. Ama hışırtılar geldiği için kabloyu çektim. Nedir bu arıza anlayan var mıdır?
Not: 2.5 saattir şarjda ama hala açılmadı. Aynı zamanda pil hala çok soğuk.

Dosya Ekleri

• IMG_20230711_222233_072.jpg
    IMG_20230711_222233_072.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kırmızı bildirim ışığı pilin az olduğunu veya şarj oluğunu gösteriyor, şarj etmede sorunu yok anlaşılan.
Ancak elektrik hışırtıyı pek de anlamadım, nasıl bir ses? Yani böyle tiz ince bir ses olaraksa normaldir de bilmiyorum onu çok.
Kırmızı bildirim ışığı pilin az olduğunu veya şarj oluğunu gösteriyor, şarj etmede sorunu yok anlaşılan.
Ancak elektrik hışırtıyı pek de anlamadım, nasıl bir ses? Yani böyle tiz ince bir ses olaraksa normaldir de bilmiyorum onu çok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
kırmızı bildirim ışığı pilin az olduğunu veya şarj oluğunu gösteriyor şarj etmede sorunu yok anlaşılan. ancak elektrik hışırtıyı pek de anlamadım nası bir ses yani böyle tiz ince bir ses olaraksa normaldir de bilmiyorum onu çokh
Hocam bugün pilin kontrol kartını söküp oradan direk 5V verdim ve yine kırmızı ışık yandı yani anakart pert. Teşekkür ederim yardimiz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı