Huawei Mate 8 sürekli restart atıyor

InstantRagnar

Centipat
Yukarıda belirttiğim üzere Huawei Mate 8 cihazım nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde kendine restart etmeye başladı. Telefonu kapalı bulduğum için güç tuşuna basılı tutarak geri açıp şarja taktım. Bir süre sonra baktım ki cihaz Boot ekranında sürekli gidip geliyor(yanıyor sönüyor). Şarjdan çıkardım tamamen kapandı. Şarja geri taktım yine açılıp kapanma olayı oldu aslında açılma bile denemez Boot ekranı yanıp sönüyor sürekli ne normal Boot kısmına ne de factory reset kısmına gelebiliyorum. Ayrıca telefonu bilgisayara taktım ve görmüyor. İçimden bir ses hardbrick oldugunu söylüyor umarım olmamıştır. Çözüm önerilerine açığım arkadaşlar her türlü şeyi deneyebilirim

NOT: Garantisi bitti.

Eğer İstanbul da oturuyorsan Huawei teknik servisine götür , hızlı ve iyiymiş diye duymuştum. Dediğin gibi hardbrick olmuş olabilir.

Telefonun ses + / - tuşları ve güç tuşuna basılı tutarak en az 10 15 sn bekle , eğer android boot ekranına gidebilirsen usb üzerinden format atabilirsin (genelde orjinal iso markanın resmi sitesinde paylaşılır).

Ne yazık ki Android boot ekranına gidemiyorum. Huawei logosu anlık gidip geliyor sonsuz döngüyle. Bugün sabaha kadar şarj ettim hala kapanıyordu siz düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…