Huawei Mate S Hakkında Bilgi

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, Huawei Mate S modeli hakkında bilinen bir kronik sorun mevcut mu acaba ? Genel olarak araştırma yaptığımda ortaya pek bir sonuç çıkmadı fakat kullanıcısı varsa ilk ağızdan dinlemek daha iyi olur diye düşünüyorum. Birde telefonun genel olarak performansı hakkında bilgi verebilirseniz çok iyi olur.

Kronik bir sorun olup olmadığını bilmiyorum. Performans konusuna gelirsek o fiyat aralığında çok daha performanslı telefonlar var. Mate S modeli Kirin 935 işlemcisi ve Mali T-628 MP4 donanımına sahip. Bu telefonun fiyatları da 1800-2000 TL arası. Bu modele şahsen bu kadar para vermek akılcı değil.

Karşılaştırmaya sadece donanım gözüyle bakmamak gerek. Öyle değerlendirecek olursak eğer Z5'in de donanımları oldukça üst seviye fakat başlı başına çöp bir telefon.
Mate S'i düşünmeme sebep olan şeyler ise tepkisi çok iyi olan parmak izi okuyucusu, sade ve ince tasarımı, sade arayüzü ve yeterli düzeydeki kamerası.

Donanımı rakiplerine de göre geride, yine de fazlasıyla yeterli bir donanıma sahip. Bu fiyatlara bu telefonu şahsen almam ama sizin hoşunuza gitmişse alabilirsiniz. Tasarım olarak güzel bir telefona benziyor. Z5 modeline değinirsek de kamera dışında bence abartılacak fazla bir sorunu yok. Tabii ki en büyük sorunu SD 810 işlemcisini de unutmamak lazım.

Dediğiniz gibi tasarımı diğer modellere nazaran çok iyi, bu da tercihimin büyük sebeplerinden biri.
Z5 konusuna gelirsek eğer malesef sadece kamerayla kalmıyor. Parmak izimi 5-6 defa ayrı ayrı kaydetmeme rağmen 5. denemem de anca okuyabiliyor. İşlemci için özel soğutması olduğu söylendi fakat gayet fazla ısınıyor ve bu ısıyı oldukça fazla hissettiriyor. Kamera konusunda ise birçok konuda anlattığım gibi gerçekten rezalet. Tek iyi yanı ise malzeme kalitesinin oldukça iyi olması.

SD 810 rezalet bir işlemci, Z5 alanlara almayın diye defalarca öneri yaptım. Fakat söyledikleri cevap aynen şu sıvı soğutma var işlemci ısınmaz. Halbuki o işlemci başlı başına bir sorun.
Sıvı soğutma olsun, hava soğutma olsun. SD 810 ciddi anlamda ısınıyor. Gerçi Flex 2'de sorunu nispeten çözmüş sayılırlar fakat bu işlemcinin kullanıldığı modeller tercih edilmemeli.

Mate S telefonunun iyice inceleme videolarına bak, sonra karar ver. Paran boşa gitmesin. Fiyat olarak pahalı bir telefon.
Pahalı olduğu kesin fakat tasarımı sebebiyle bana göre değeceğini düşünüyorum. Bayağı bir video izledim sayılır, kamera konusunda Note 5 gibi modellerle yarışıyor, bazen üste çıkabiliyor. Arayüz konusunda zaten oldukça saf olduğu için diğer modellere nazaran avantajlı. Umarım bu konu altında bir kullanıcı yorumu görebilirim.

Bu sabah ürünü satın aldım. Daha önce bu kadar başarılı bir telefon kullandığımı hatırlamıyorum.
Her anlamda mükemmel bir telefon olduğunu söyleyebilirim. Ekran kapalıyken parmak izini okuması ise oldukça güzel. Parmak sensörü gerçekten çok gelişmiş, ufak bir temasta bile hızlı bir şekilde açılıyor. Kutu tasarımı ve içeriği oldukça güzel. İçerisinde Earpod kulaklık, 2 amper şarj aleti ve orjinal Huawei kılıf bulunuyor. Performans anlamında şimdilik hiçbir sorun yaşamadım, arayüzü oldukça başarılı. Kamerası ise 6S ile karşılaştırdığımda oldukça başarılı. Merak ettiğiniz herhangi birşey var ise sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

yaza bende Huawei Mate S almayı düşünüyordum. Kamera Oyunlarda performans Internetde gezinme falan konusunda nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…