Çözüldü Huawei Matebook 13 2020 PC Manager AMD sürümü gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eneskt

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlıkta belirttiğim gibi kullandığım cihaz Matebook 13 2020 AMD versiyonu. Cihaza format atmam gerekti ve formatın ardından PC Manager uygulamasını indirip, driverleri yükleyip güncelleyecektim, ta ki resmi sitelerinde Matebook 13 için PC Manager uygulamasını indirmeye çalışrken AMD versiyonun olmadığını görene kadar.

Satış listelerinde vs her yerde var ama PC Manager indirmek için destek sayfalarında yok. Aynı modelin Intel sürümü gözüküyor AMD sürümü gözükmüyor Intel sürümünde bulunana PC Manager'i indirip kullanırsam sıkıntı olur mu? Başında gelen duyan bilen var mıdır?

Çözüm

@eneskt indirebilirsin, bir sorun olmaz. Ben D14'den indirmiştim.

Cevaplarınız için teşekkürler. Bir reddit sayfasında çözümü buldum. Resmi sitelerinin çin uzantısına girdiğimde tüm cihazları ve yazılımlarını görebildim. Diğer yerel sitelere bunu yapmamışlar. Oradan indirip kurdum ve sorunu halletim.
Şimdi Linux mu, Windows mu kullanıyorsun emin değilim ama Windows sürümü için, sizin bilgisayarınıza göre;
AMD VEGA 8 ekran sürücüsünü indirmeniz lazım.
Bilgisayarınızın işlemcisi AMD olması lazım, GPU'da AMD. Intel GPU kuramazsınız.

Ya AMD'nin otomatik sürücü indirme uygulamasını kullanın;
Kendi kurar otomatik.

Ya da direk sürücüyü indirin;

@eneskt indirebilirsin, bir sorun olmaz. Ben D14'den indirmiştim.

Cevaplarınız için teşekkürler. Bir reddit sayfasında çözümü buldum. Resmi sitelerinin çin uzantısına girdiğimde tüm cihazları ve yazılımlarını görebildim. Diğer yerel sitelere bunu yapmamışlar. Oradan indirip kurdum ve sorunu halletim.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…