Merhabalar, Matebook 13 almayı düşünüyorum ekranı iyi midir? Ders, dizi, film için ve arada Sims gibi oyunları oynamak için kullanacağım. Başka bir alternatif var mıdır?
Tabii bir de D14 düşünüyorum kararsızım. O kadar kararsızım ki masaüstü toplamaya bile geçebilirim her an. Matebook 13'e RAM ekleyebilir miyiz?
Not: Üniversite öğrencisiyim şu an her ne kadar çıkamasak da dışarıda kullanmayı düşünüyorum.
Her iki modelde de RAM gömülü yapıda maalesef.
3:2 2K 13 inç ekran mi yoksa 14 inç 1080P ekran ve daha uzun batarya ömrü mü diyerek kendinize göre seçim yapabilirsiniz.
Merhaba Matebook D15’i birkaç gün sonra aldım yaklaşık 1.5-2 aydır kullanıyorum gerçekten hiç üzmedi Forza Horizon 4’ü bile düşük ayarlarda oynayabiliyorum SSD kaynaklı uygulamalar ve sistem çok hızlı açılıyor (sistem Huawei logosu geldiğinden itibaren 4 saniyede açılıyor) Tek sorun düşük kapasiteli SSD ona da çözüm olarak 2.5”’lik SSD-HDD slotu var fakat garanti kapsamına girmediği için garantiden sonra takabiliyordunuz ancak
Her iki modelde de RAM gömülü yapıda maalesef.
3:2 2K 13 inç ekran mi yoksa 14 inç 1080P ekran ve daha uzun batarya ömrü mü diyerek kendinize göre seçim yapabilirsiniz.