Peki kendin takabilir misin? Veya yetkili serviste taktır.
Büyük ihtimalle anakart a gömülü RAM.
Hocam bütçe arttırıp D16 alsanız çok rahat edersiniz aslında.
14 modelini öneririm. Tanıdığım kullanıyor ve çok memnun işlemcisi daha güzel.
Malzeme kalitesi daha iyi. Soğutması daha güzel.
13'ünde bir güzel yanı var 16 RAM.
Ama 14 alıp RAM'i 16 yaparsan uçarsın brom.
Kendim takabilirim, fakat RAM yükseltmesi yapabileceğim boş bir slot var mı bilmiyorum. D14 modelinde yok mesela.
Arada neredeyse 2K oynuyor hocam, taksitle alacağım için ortalama yine 8K civarına gelecek bana, maalesef D16 alamam. Bu iki modelden birini almak zorundayım veyahut bu fiyat bandında farklı modellere bakacağım.
Tanıdığın RAM yükseltmesi yaptı mı? Bilgisayarda boş slot var mı?
Hocam benim bildiğim Vatan'da sıfır vade ile taksit var. Ben de D16 tavsiye ederim kendim de kullanıyorum.Kendim takabilirim, fakat RAM yükseltmesi yapabileceğim boş bir slot var mı bilmiyorum. D14 modelinde yok mesela.
Arada neredeyse 2K oynuyor hocam, taksitle alacağım için ortalama yine 8K civarına gelecek bana, maalesef D16 alamam. Bu iki modelden birini almak zorundayım veyahut bu fiyat bandında farklı modellere bakacağım.
Doğru diyorsunuz o modellerde lehimli ramler.Kendim takabilirim, fakat RAM yükseltmesi yapabileceğim boş bir slot var mı bilmiyorum. D14 modelinde yok mesela.
Hocam benim bildiğim Vatan'da sıfır vade ile taksit var. Ben de D16 tavsiye ederim kendim de kullanıyorum.
Ne zamana kadar alabilirsin?D16 çok mantıklı geliyor hocam, kendimi zorlayabilirsem D16 almaya çalışacağım.
Ben de tam aynı konuyu açmak üzereydim. Ben de şu modeller arasında kalmıştım. Yalnız bahsetmediğiniz bir şey var, Matebook 13'ün RAM'i LPDDR3. yani diğerlerine göre performansı daha aşağıda olacaktır. Yalnız tasarımı hoşuma gitti. Diğer Matebook'lara göre tek pozitif farkı Webcam'in klavyede gömülü değil ekranın üstünde olması sanırım.
Benim ilgilendiğim diğer modeller de şunlar. Üçünün de fiyatını takip ediyorum, hangisi vade farksız taksitle satışa sunulursa onualıp geçeceğim. Belki bu konu benim için belirleyici olur.
Acer Swift 3 SF314-42 NX.HSEEY.003 Ryzen 3 4300U 8 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 14" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Acer Swift 3 SF314-42 NX.HSEEY.003 Ryzen 3 4300U 8 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 14" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
MSI Modern 14 B10MW-271XTR i5-10210U 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 14" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI Modern 14 B10MW-271XTR i5-10210U 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 14" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
14Merhaba, bu iki laptoptan birini almaya karar kıldım, fakat çok kararsız kaldım, 14'ün işlemcisi 13'e göre daha iyi ve performanslı 13'ün ram kapasitesi ve SSD'si 14'e göre daha iyi. ETS 2 ve Minecraft oynuyorum ek olarak tasarım işlerim ve günlük kullanım için alacağım, sizce hangisini almalıyım?
Huawei Matebook 13 2021 Ryzen 7 3700u 16 Gb 512 Gb Ssd Rx Vega 10 13" Qhd Notebook Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Huawei Matebook 13 2021 Ryzen 7 3700u 16 Gb 512 Gb Ssd Rx Vega 10 13www.trendyol.com
Huawei Matebook 14 AMD Ryzen 5 4600H 8GB Ram 256GB SSD 14" FHD Notebook - Trendyol
Huawei Matebook 14 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 256GB SSD Windows 10 Home 14www.trendyol.com
Ne zamana kadar alabilirsin?
Ben de tam aynı konuyu açmak üzereydim. Ben şu modeller arasında kalmıştım. Yalnız bahsetmediğiniz bir şey var, Matebook 13'ün RAM'i LPDDR3. yani diğerlerine göre performansı daha aşağıda olacaktır. Yalnız tasarımı hoşuma gitti. Diğer Matebook'lara göre tek pozitif farkı Webcam'in klavyede gömülü değil ekranın üstünde olması sanırım.
Benim ilgilendiğim diğer modeller de şunlar. Üçünün de fiyatını takip ediyorum, hangisi vade farksız taksitle satışa sunulursa onualıp geçeceğim. Belki bu konu benim için belirleyici olur.
Acer Swift 3 SF314-42 NX.HSEEY.003 Ryzen 3 4300U 8 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 14" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Acer Swift 3 SF314-42 NX.HSEEY.003 Ryzen 3 4300U 8 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 14" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
MSI Modern 14 B10MW-271XTR i5-10210U 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 14" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI Modern 14 B10MW-271XTR i5-10210U 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 14" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com