Huawei Matebook 14 alınır mı?

Bütçe
30.0000 - 40.000

Frkndz

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

30.000 TL - 40.000 TL arasında laptop ihtiyacım var.
i7 işlemcili - 16 GB RAM - 512 GB donanımlı bir PC'ye ihityacım var. Araştırmalarıma göre Huawei Matebook 14 2024 serisini almayı düşünüyorum. Bunu.
Alma sebeplerimden biri şarj süresinin de uzun gitmesi sürekli seyahat halindeyim sizce bu laptopu alınır mı? Yoksa bana önereceğiniz başka laptop var mı?

Teşekkür ederim.

bu fiyat bandında ultrabook olarak mantıklı bir cihaz. Asusun oley laptopları vardı birde fiyatını şuan bilmiyorum ama onlarda güzel.

Macbookda önerebilirim ama 40k ya MacBook Air m2 bulabilirsin çok rahat.

bu fiyat bandında ultrabook olarak mantıklı bir cihaz. Asusun oley laptopları vardı birde fiyatını şuan bilmiyorum ama onlarda güzel.

Macbookda önerebilirim ama 40k ya MacBook Air m2 bulabilirsin çok rahat.
MacBook Air kullanıyorum ancak yeni iş kurma sebebi ile yükleyeceğim program windows tabanlı olduğu için maalesef ki kullanamıyorum yoksa MacBook tek geçerim. Sanal windows da oluşturdum lakin fayda etmedi.

MacBook Air kullanıyorum ancak yeni iş kurma sebebi ile yükleyeceğim program windows tabanlı olduğu için maalesef ki kullanamıyorum yoksa MacBook tek geçerim. Sanal windows da oluşturdum lakin fayda etmedi.
O zaman 14 tam sizlik yukarıda arkadaşın attığı d serisi sizi tatmin etmez. Özellik olarak daha iyi ama kalite olarak d serisi o kadar güzel değil MacBooktan ona geçerseniz bi kalitesiz gelebilir ama matebook 14 te o sorunu yaşamazsınız.

evet 14 ultra 5 ve 7 seçeneği var birde ARC ekran kartı olması mantığıma yatıyor. Ultra 7 işimi görür gibi geliyor.

evet 14 ultra 5 ve 7 seçeneği var birde ARC ekran kartı olması mantığıma yatıyor. Ultra 7 işimi görür gibi geliyor.
Fazlasıyla görür hocam yapacağınız işi bilmiyorum ama o ultra 7 güçlü bir işlemci ultra 5 önerim olmaz ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…