Huawei Matebook 14 Core Ultra 5 kaç adet fan var?

erenkara

Kilopat
Daha fazla  
Bu bilgisayarı kullanan veya bilgisayar hakkında bilgisi olan birisi yanıt verebilir mi? Bilgisayarı karşıma aldığımda sadece sağ tarafta fan çalışıyor. Sol tarafta herhangi bir fan çalışmıyor, haliyle bilgisayarın sol tarafı ısınıyor. Sol tarafta fan mı yok yoksa var da benimki mi çalışmıyor? Net bilgi almam lazım ona göre servise göndereceğim. Huawei tarafından bilgi alamıyorum yardımcı olunmuyor.

Bilgisayarın linki: Huawei Matebook 14 Core Ultra 5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

gönderdiğiniz resim başka bir modele ait muhtemelen. huawei'nin sitesinden kontrol ettiğimde iki adet fan olduğu gözüküyor ama ikisi de bilgisayarın sağ tarafında yan yana bulunuyor.

fotoğrafı aldığım kaynak: HUAWEI MateBook 14 Core Ultra - HUAWEI Türkiye

Bilemiyorum, Huawei Matebook 14 2024 1240P modelin incelemesindeki iç yapı yukarıda attığım şekilde. İşlemciden işlemciye iç yapı değişiyordur belki, bakmadan bilemeyiz.

Bilemiyorum, Huawei Matebook 14 2024 1240P modelin incelemesindeki fotoğraflar yukarıda attığım şekilde. İşlemciden işlemciye iç yapı değişiyordur belki, bakmadan bilemeyiz.
Benim attığım direkt olarak huawei'nin kendi sitesinden, üstelik modeller uyuşuyor. Huawei'nin matebook 14 adı altında bir kaç farklı modeli var o yüzden karışıklık olabiliyor.

Dosya Ekleri

• Huawei-MateBook-14-internals-4.jpg
    367,8 KB · Görüntüleme: 20
Attığım linkteki sitede bir sürü cihazın incelemesi oluyor, oradan buldum. Sizde oradan bakabilirsiniz.

Dostum başka forumda konuştuk seninle. tespitin çok doğru. 2 fan var ama sağ taraftan ses geliyor sol taraf ısınıyor. özellikle pil şarjdayken ya da performans modundaysan ama winde de performans modunda olunca ısınıyor. cihaz dropları ile ilgilisi var. daha önce yazdığım forumları incele kesin. şeytan diyor alt delikleri matkapla genişlet. lakin ısınma ile ilgili drop etme kesin var. altına yükseltici aldım ofise. bir de fanlar sessiz olsun diye ince kanatçık kullandılar. belki de bu tasarım az emiş yapıyor. ondan da şüph ediyorum. cihazın 2-3 noktasında arge yapsalar m3 aratmaz bana da yapamamışlar.

bu yüzden huawei aradım şilayet bıraktım. aramadılar bile.

Hocam hangi forumdan konuştuk bilmiyorum karıştırıyor olabilirsin çünkü başka forumda bu konuyu açmadım. Evet 2 fan yapıp ikisini de aynı yere koymaları baya garip olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…