Huawei Matebook 14 macOS 15.0 sequia destekler mi?

President1

Kilopat
Yer
İskenderun
Ekran kartı
Intel ARC Graphics
İşlemci
Intel Core Ultra 5 125H
Merhaba. Windows 11 ve macOS 15.0 Sequia'yı birlikte Dual boot olarak kullanmak istiyorum fakat sistemim destekliyor mu bir sorayım dedim.

Bilgisayar modelim ve sistem özelliklerim;

Huawei Matebook 14 (2024)
16 GB RAM.
Intel Core Ultra 5 125h CPU.
Intel Arc Graphics dahili GPU.
500 GB NVMe SSD

Bu arada Dual Boot'u daha sonrasında kullanmak istemeyip sadece Windows 11'le direkt olarak başlatabiliriz değil mi? (muhtemelen böyle bir şeye gerek duymam fakat merak ettim.)

Mesajlarınız için teşekkür ederim şimdiden.

İşlemciden dolayı hiç biri maalesef.
Hocam tekrardan soruyorum kusura bakmayın, bu işlemcinin desteklememe sebebi mimariden vs. dolayı mı yoksa henüz bu işlemciye göre uyarlanmayan bir EFI dosyasının olmamasından dolayı mı? Şahsen deneyimlemek isterdim macOS'i. Biraz düz mantık gibi olacak ama bundan çok daha alt seviye işlemcilerde çalıştığını görünce benimki kesin açar diye düşünmüştüm. Zira çok üst düzey olmasa da hızlı bir işlemci bu da. Öğreneceğim her bir bilgi aklımda kalıcı olarak kalacaktır, teşekkür ederim.

Ekran kartı yüzünden. Arc desteklenmiyor ve desteklenen harici ekran kartı olmadığı için çalıştıramazsınız.

10 nesil işlemci sonrası destek yok maalesef laptoplar için. Alt veya üst seviye konusu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…