Huawei Matebook 14 nasıl?

Yinede zor olur. Eğer sürekli taşıyacaksa.

Ama yine de KPSS'ye çalışıyormuş yani evde ders çalışırsa taşımaya gerek yok bence ama yine de ona kalmış bir şey zaten ben bu PC'yi kendime alsam oyun oynayacağımdan taşımam kuzenim aldı memnun kaldı çok da ağır değil 1.8 kg baskülde ölçtük.

Hayırlı olsun şimdiden nişanlın iyi günlerde kullansın bilgisayarı.

Eyvallah hocam, açıkcası bu kadar fazla seçenek olacağını tahmin etmedim.
Kafam karıştı şimdi, yalan olmasın uzun süredir de piyasaya çıkan ürünlerin teknolojilerini pek takip etmedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Böyle nişanlı zor bulunur. Alabilirsiniz bir sıkıntı çıkarsa biz buradayız. Beni etikletlerseniz yardımcı olurum

Teşekkür ederim hocam, derin araştırmaya girdim son kararı verirken tekrardan sizlere danışmak iyi olur.

Biz her zaman buradayız yardım ederiz.
Yinede zor olur. Eğer sürekli taşıyacaksa.

Bu arada ürün 2 kg altı yazıyor dikkatli bakarsanız.

Laptop ürünleri 2 kg üzerinden değerlendiriliyor. 1 kg olan ürüne 1 kg veya 2 kg altı yazılıyor. Ama uzatmaya gerek yok. Onu alsa bile taşır. Pek fark olmaz.

Taşımadan önemlisi bence batarya. Kahve içerken kafede çalışayım gibi durumlarda Nitro zorluk çıkartır bataryadan ötürü. Virüs var kapalı ama açılma ihtimali de var. Tamamen sizin kullanma şeklinize bağlı. Donanımla birlikte buna da dikkat edilmeli.

Sana göre batarya önemli ama benim attığım ürünün açıklama kısmında 6 saat ve üstü şarj kullanımı yazıyor zaten ürün kuzenimde de var ve Linux iken şarjı 7-8 saat giderken Windows 10 yükledi ama şarjı 7 saat gibi gidiyor.

Doğrudur, hocam benim ürüne de 6 saat yazıyordu fakat durum böyle değildi, şans işi belki benim bataryada sorun vardır.

@375960 Hocam senin attığın Laptop'un +8GB RAM +256 GB SSD farkı olan versiyonu. Fiyatına değer sanırım.
Ya da @Faraenn dediği gibi +256 GB ekletip Huawei Matebook 14 alacağım.
Siz olsanız neye karar verirdiniz? Fiyatlar aynı şeye tekabül ediyor.
Huawei'nin artıları bana göre ekran çözünürlüğü ve kalitesi, sade ve şık görünmesi, (yanında verdiği şeyler) bir de ısı konusunda daha iyi gibi. Çok sıcak bir şehirde yaşıyoruz. (Mersin-Adana)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…